Aviseringar
Rensa alla

Skivbar vs bredbar leverpastej


vet inte, äter inte det pga. innehållet så vet inte om jag ens tkr om det nu för tiden...
Kan dock tänka mig att den bredbara är/smakar fetare.. Men jag skulle hellre föredra att bre på, lättare att justera mängden då?? den ramlar inte av brödet?? => fler fördelar??


   
SvaraCitera

   
SvaraCitera

Ice:

Finns mycket värre ingredienser i godis än i leverpastej. T.ex röd godis,  då använder man karmin för att de ska bli rött, som görs av möss och råttor.

Du menar löss 


   
SvaraCitera
Ice
 Ice

framtidsmord:

Du menar löss 

Menade de jag skrev. Går också att använda löss när ska göra karmin.


   
SvaraCitera

Ice:

Menade de jag skrev. Går också att använda löss när ska göra karmin.

Jag tror inte på dig. Kan du bevisa det? 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

My dreams are her: Båda lika bra


   
SvaraCitera

   
SvaraCitera

amsi:
bredbar är inget jävla äckel


   
SvaraCitera

skivbar Söt


   
SvaraCitera
reben

vidrigt


   
SvaraCitera

reben:
vidrigt

sa du till mig?


   
SvaraCitera

Bredbar, helt klart.


   
SvaraCitera

fast naturell förstås inget ica skit


   
SvaraCitera
reben

FNÖ:

sa du till mig?

självklart dfr jag struntade i att citera ditt svar o kommenterade ämnet för tråden


   
SvaraCitera

reben:

självklart dfr jag struntade i att citera ditt svar o kommenterade ämnet för tråden

har alla pms i dagSkeptisk


   
SvaraCitera