Aviseringar
Rensa alla

Sluta igen?


Ämnesstartare

Okej, jag tränade en sport i ca 8 år, och tog sedan ett uppehåll på några månader eftersom jag helt enkelt tyckte det var riktigt tråkigt. Jag började spela igen för ca 2 månader sedan, men känner redan nu att jag aldrig ser fram emot träningarna eller matcherna, jag tycker inte det är kul för fem öre. Kan man sluta igen? Eller är det bara sjukt B? Vem fan vet, om en månad kanske jag vill spela igen? Helvete, vad fan gör man liksom? Blir sjukt irriterad på mig själv ibland alltså.[confused]


   
Citera
smisk

Vad är det för sport?

Tycker själv att du kanske ska ta och sluta om du inte känner att det är kul längre, det går alltid att börja igen sen, även om det kanske verkar svårare än det är.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

smisk:

Vad är det för sport?

Basket

smisk:

det går alltid att börja igen sen, även om det kanske verkar svårare än det är.

Jo, men känns så töntigt att bara komma och gå hela tiden..


   
SvaraCitera

Klart du kan sluta om du tycker det är tråkigt


   
SvaraCitera

Du kommer inte gilla sporten mer. När du väl tycker sporten är tråkig, och faktiskt slutar en gång, kommer du nästan helt säkert inte bli tillräckligt taggad för att vilja hålla på speciellt länge till.

Sluta på basket och börja på någonting annat!


   
SvaraCitera

Pröva nåt annat då, ibland måste man prova sig fram och har man tröttnat så har man. Kan ju också gå över så småningom men 8 år är en lång tid så pröva på nåt nytt är aldrig fel


   
SvaraCitera

Sluta helt? Om du senare skulle ångra dig så lär du ju ha rätt kunskaper och känsla för att kunna hoppa in i ett lag igen..


   
SvaraCitera