Aviseringar
Rensa alla

SMÄLT MARGARIN...AKUT!


Ämnesstartare

överallt står det: smält margarin men jag har ju bara margarin som är smält (ni vet den där i flaska) ska jag värma den så den e " låtsassmält " lr bara hälla i som vanligt??


   
Citera
Ämnesetiketter
Ämnesstartare

vad är det du ska göra? omdu skagöra typ negerbollar kan det nog bli fail koncistens om man använder flytande margarin, eftersom att jag tror attfastmargarin stelnar tillbaks till sin fastaform när den svalnar igen eller nåt[blush]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

ne det går bra utan att fejksmälta det tror jag


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

farbror gugge:

vad är det du ska göra? omdu skagöra typ negerbollar kan det nog bli fail koncistens om man använder flytande margarin, eftersom att jag tror attfastmargarin stelnar tillbaks till sin fastaform när den svalnar igen eller nåt[blush]

då var de som jag tänkte för förut när jag gjorde chokladbollar så blev de jätteäckliga pga det här margarinet aja får baka en chokladsockerkaka istället lr nåpgot


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

säger som farbror grugge jag [smile]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

kan jag använda mjölk som gick ut 27 april haha


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Angelize:

kan jag använda mjölk som gick ut 27 april haha

det var ju typ iförrgår?[confused] klart du kan...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

farbror gugge:

det var ju typ iförrgår?[confused] klart du kan...

Okej tack 🙂 Ska baka en kladdkaka utan ägg...hoppas de blir bra.. [crazy]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Angelize:

Okej tack 🙂 Ska baka en kladdkaka utan ägg...hoppas de blir bra.. [crazy]

mh blir nog bra[y]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

nä e fan inte ett dugg sugen på choklad :/ gör sockerka istället för er som vill veta!! heeh


   
SvaraCitera

Flytande margarin fungerar lika bra som smält margarin, jag har i princip alltid flytande margarin istället 🙂


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

aj bra av en kvinna att inte kunna sånt här[no-no]


   
SvaraCitera