Aviseringar
Rensa alla

spännande pizzatoppingkombinationer


Ämnesstartare

ska göra pizza i veckan av min surdeg, så vill ha toppingförslag. brukar alltid sluta med att jag bara tar sånt jag gillar typ.

funderar på att göra 1 pizza med typ rödbetor, chevré och pinjenötter. och kanske ngn med parmaskinka och ruccola el så, har folk andra spännande förslag?


   
Citera

tonfisk och lök Söt


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

onödigt elak:
tonfisk och lök Söt

känns inte så nyskapande, knnr att d redan är gjort, men tack ändå


   
SvaraCitera

Blivande_japan: känns inte så nyskapande, knnr att d redan är gjort, men tack ändå

bostongurka, sardiner, vitlök och majonäs är rätt gött


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

onödigt elak:

bostongurka, sardiner, vitlök och majonäs är rätt gött

låter riktigt vidrigt!


   
SvaraCitera

Blivande_japan: har folk andra spännande förslag?

Ädelost och granatäpple, mycket gott. Men bör nog kombineras med ruccola och nån typ av kött.


   
SvaraCitera

Blivande_japan: låter riktigt vidrigt!

man ska helst ha fimpar också 🙁


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

aristoteles:

Ädelost och granatäpple, mycket gott. Men bör nog kombineras med ruccola och nån typ av kött.

låter spännande! har du på granatäpplet efter att pizzan gräddats?


   
SvaraCitera

varför kan jag inga spännande pizzatoppingar 🙁


   
SvaraCitera

Ananas, banan, oliver o avokado


   
SvaraCitera

Curry


   
SvaraCitera

Blivande_japan: har du på granatäpplet efter att pizzan gräddats?

Japp, bara strö dom där små kärnorna ovanpå efter att den gräddatsTumme upp


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

aristoteles:

Japp, bara strö dom där små kärnorna ovanpå efter att den gräddatsTumme upp

okej! nice


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

kakakaka:
Ananas, banan, oliver o avokado

låter som en jättekonstig blandning!


   
SvaraCitera

Åt en med bladspenat, rödbetor, getost och valnötter som var svingod en gång.


   
SvaraCitera