Aviseringar
Rensa alla

Spice


Ämnesstartare

haha min tråd är öppen. märkte inte det


   
SvaraCitera

Du kommer antagligen bli helt sne och därefter spy [cheers]
Tycker helt klart att du ska testa cannabis/hasch istället 🙂


   
SvaraCitera

Spice är olagligt numera då det klassas som narkotika, så ifall man idag vill testa Spice så är det lika bra att bara testa Cannabis direkt eftersom Spice ursprungligen marknadsfördes som ett lagligt substitut till Cannabis.

Personligen tycker jag inte alls att det gav samma effekt som cannabis. Ganska lamt faktiskt. Dyrt var det också. Typ 250 kr för 3.5 gram som.


   
SvaraCitera
Shrink

Spice är farligt för det är ingen som vet vad det är, för folk besprutar plantan med en kemikalie som är inte har klassats som olagligt än, och det är ingen vetenskap bakom det, kan verkligen vara helt livsfarliga ämnen. För många unga hör ordet lagligt och tänker att det är ofarligt. 
Läste en artikel för ett par år sedan om 2 unga killar som hade köpt spice, i tron att lagligt = ofarligt. Spicet var besprutat med en sorts LSD-analog, doserna dom fick i sig var så höga att deras hjärtan i princip exploderade. Många droger i världen utvecklades som medicin från början, dessa är säkrare pga av den långa utvecklingsprocessen och tester. Det e ju aldrig ofarligt dock.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Krydda är gott på köttet! 


   
SvaraCitera