Aviseringar
Rensa alla

Spöken, ungdomspsyk, osv osv.



   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Sankt Lars, antar jag?

Kunskapsskolan och NTI-gymnasiet ligger ju där nu.

Lunds kommun ville ju helst inte byta användningsområde för lokalerna.


   
SvaraCitera

Det spökar på Danvikshem. Jag har jobbat där sommaren 2008 och har själv bevittnat konstigheter.. Verksamheten Danviks Hospital har börjat på 1500 talet, men själva slottet ombygdes vid flera tillfällen. Danvikshem har varit ett sjukhus, ett dårhus senare och nu är det ett äldreboende. Om det spökar ngnstans så är det på Danvikshem, Människor har dött där nästan dagligen under 500 år!
Danviksem har ju blivit moderniserad men skalet är fortfarande gammalt. T.ex så har de en jättegammal hiss som ser ganska otäckt ut. Den används dagligen av personalen. Hur som helst under min tid där hände det att hissen åkte upp till tredje våningen och stannade där helt av sig själv. jag har även varit med om att lamporna slocknade, skrivaren sattes igång utan anledning osv. Inget man läger märke till om man inte tänker på det egentligen. Personalen som hade jobbat där sen länge berättade om att äldre brukade klaga på oväsen i rummen ovan och att de ibland såg främande människor stå i rummet fast det inte var någon där egentligen. Danviksem har sin egen kyrka och det sägs att man kan se en vitklädd brud vid altaret. Man kan ju skylla det på att boenden är gamla och föreställer sig en massa, men på min avdelning var det flesta klara i huvudet.
Det brukade ryktas bland personalen om att det spökade mest på 4an, den högsta våningen. Det hade gått så långt att personalen vägrade jobba där uppe eller jobba natt. Därför var det förbjudet att prata om "spökerierna och liknande bulshit" med nya anställda...

6958687.jpg


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera