Forumet - Starks sås

Starks sås

1203 0 39

Spana också in:

Persilja lr potatis kan du slänga i och eller morot men jag tycker det förstör smaken..
Du kan också fyll apå med vatten, det kommer dock göra såsen tunnare.. Om du inte vill ha den så tunn kan du använda dig av både vatten & mjölk/grädde beroende på hur tjock/tunn du vill ha den :)
Ett tips, om du skall göra det som står ovan, är att hälla ut hälten av såsen.. Så att det inte bli så himla mkt osv.

Kan säga, med säkerhet, att du kan göra mycket mer för att rädda din sås än det jag nämnde men orkar inte lägga ner mer energi på att besvara detta nu..
Lyckaa till! :D
Torftig:

Har för mig att man kan lägga i en potatis. Den skall tydligan suga åt sig det starka.


n00b

My dreams are her:

Gör en sås, dock blev den en aning stark. Vad kan jag göra för att neutralisera den en aning?


har du kryddat för mycket är det bara å kasta skiten å göra om speciellt om du haft i för mycket Dijonsenap
Lounge fact:

Ska man lägga i en rå eller kokt potatis?


knepet är följande:

OJ jag råkade lägga: för mycket salt i min soppa, eller gryta
bäst att: skala 1 potatis och lägga den i maten, koka: kanske fem minuter

ta upp den och: släng den
färdigt

aspie:

vad som hade behövts var creme fraiche, grädde, kokosmjölk eller dylikt, inte mer av andra kryddor. hur mycket habanero hade du i?


mer fett är lösningen på det mesta