Aviseringar
Rensa alla

Starks sås


Ämnesstartare

Gör en sås, dock blev den en aning stark. Vad kan jag göra för att neutralisera den en aning?


   
Citera
Ämnesetiketter

Har för mig att man kan lägga i en potatis. Den skall tydligan suga åt sig det starka.


   
SvaraCitera

späda den med mycket av det såsen är baserad på

annars får du hälla ut och göra om


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tilda1988:

späda den med mycket av det såsen är baserad på

annars får du hälla ut och göra om

Ingredienser
Cream fraiche
Persilja
Dijonsenap
Timjan
Paprikakrydda
Orange habanero


   
SvaraCitera

:

My dreams are her:

Cream fraiche


   
SvaraCitera

My dreams are her:

Ingredienser
Cream fraiche
Persilja
Dijonsenap
Timjan
Paprikakrydda
Orange habanero

mer creme fraiche


   
SvaraCitera

Persilja lr potatis kan du slänga i och eller morot men jag tycker det förstör smaken..
Du kan också fyll apå med vatten, det kommer dock göra såsen tunnare.. Om du inte vill ha den så tunn kan du använda dig av både vatten & mjölk/grädde beroende på hur tjock/tunn du vill ha den 🙂
Ett tips, om du skall göra det som står ovan, är att hälla ut hälten av såsen.. Så att det inte bli så himla mkt osv.

Kan säga, med säkerhet, att du kan göra mycket mer för att rädda din sås än det jag nämnde men orkar inte lägga ner mer energi på att besvara detta nu..
Lyckaa till! 😀


   
SvaraCitera

Torftig:

Har för mig att man kan lägga i en potatis. Den skall tydligan suga åt sig det starka.

Det är salt som potatis suger åt sig, inte kryddor.

Ta i mer creme fraische vilket har en neutraliserande, lätt syrlig smak, i så fall.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

provade med extra mycket paprikakrydda men det funkade inte allas. jävlar vad såsen var stark. nu vider ddet lite i mitt ena öga


   
SvaraCitera

internet:

Det är salt som potatis suger åt sig, inte kryddor.

Ska man lägga i en rå eller kokt potatis?


   
SvaraCitera

drick vatten.


   
SvaraCitera

Torftig:

Har för mig att man kan lägga i en potatis. Den skall tydligan suga åt sig det starka.

n00b

My dreams are her:

Gör en sås, dock blev den en aning stark. Vad kan jag göra för att neutralisera den en aning?

har du kryddat för mycket är det bara å kasta skiten å göra om speciellt om du haft i för mycket Dijonsenap


   
SvaraCitera

Beelzebub:

n00b

Men jaja, visste inte att det bara var det salta som då togs bort.


   
SvaraCitera

My dreams are her:

provade med extra mycket paprikakrydda

genidrag där

hade du ingen mer creaime freaäische LR?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Beelzebub:

har du kryddat för mycket är det bara å kasta skiten å göra om speciellt om du haft i för mycket Dijonsenap

Har redan kastat den.

aspie:

genidrag där

hade du ingen mer creaime freaäische LR?

Hade också i extra mycket timjan. Har i alla fall kastat den nu.


   
SvaraCitera