Aviseringar
Rensa alla

Stoppa kapitalism


Ämnesstartare

Jag är trött på överklassade fördomsfulla homofob sexister som går runt som fjortisar på stan och köper massa dyra nya prylar för flera tusen, och sen skiter i hur andra runt om i sammhället faktiskt har det, hur svårt och tungt vissas liv faktiskt är.. Jag vet inte hur det är med er men det är något jag är fanatiskt emot.. Därför så börjar jag sakta men säkert bli en socialist och tillochmed kommunist.. Känner ni likadant eller har ni någon annan åsikt? Kommentera och skriv gärna.


   
Citera

KOMMUNIST SVIN!!!!!!

grova skämt osidå, visst finns det fjortis-snobbar så re ba visslar om de men jag tror inte man kan göra så mycket åt det


   
SvaraCitera
NEMI
 NEMI

svinen slutar inte existera beroende på vad en själv tar för politisk ställning.


   
SvaraCitera

Lenin som verkar/verkade vara en schysst kille vid nittonhundratalets tidiga år var medlem och uppväxt i ett fint och rikt hem och gemenskap men såg hur folket som inte låg på pengahögarna hade det. Därför så kämpade han för de som hade det illa och ville hjälpa dem och landet att bli mer jämnt för att skapa en våg där alla kunde leva under en hygglig livsstil.


   
SvaraCitera

Lenin som verkar/verkade vara en schysst kille vid nittonhundratalets tidiga år var medlemarrow-10x10.png och uppväxt i ett fint och rikt hem och gemenskap men såg hur folket som inte låg på pengahögarna hade det. Därför så kämpade han för de som hade det illa och ville hjälpa dem och landet att bli mer jämnt för att skapa en våg där alla kunde leva under en hygglig livsstil.

Jag menar att de "Rika" behöver inte alla vara snobbar som inte bryr sig. Jag själv har en släkt som har det gött men jag ser på alla andra i min omgivning och tycker att världen är alllllllt för orättvis!! jag vill göra något men kan knappast göra något själv. Folket måste vara med för att förändringar ska kunna ske!


   
SvaraCitera

vad är det för fel på kommunism, att allt ska delas lika 


   
SvaraCitera

Hmmm, nä. Vill ha ngt mitt i mellan socialism och kapitalism, verkligen inte kommunism. 


   
SvaraCitera

Alla är kommunister tills de får pengarRodnar


   
SvaraCitera

Varför har du utformat tråden som en fråga? Blir ju inte särskilt bekvämt att ha ordentliga diskussioner.


   
SvaraCitera

Mer ismer åt folket! 


   
SvaraCitera

Roten till fascismen


   
SvaraCitera

gillar att konsumera och att kunna ta mig upp i hierarkin Skadeglädje


   
SvaraCitera

Du hade gjort samma sak om du var i deras sits


   
SvaraCitera

jag har munsåe det gör ont

 


   
SvaraCitera

en för alla. alla för en. va en musketör 


   
SvaraCitera