Aviseringar
Rensa alla

Suga av


Ämnesstartare

Jag har aldrig sugit av någon tidigare men känns som att det är dags nu på min pojkvän. men jag har ingen aning om hur man ska göra för att det ska vara skönt. oxå har jag tungpiercing, är det nån fördel?


   
Citera
Ämnesstartare

http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=1190315821

gör som henne lr kanske han blir nöjd


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ja, länka till en porrfilm, pedagogiskt och bra

[ops]......


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Hemlös:

gör som henne lr kanske han blir nöjd

Snarare:

http://youporn.com/watch/21365/deepest-deepthroat-ever/


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Marcus Normark:

Ja, länka till en porrfilm, pedagogiskt och bra

[wink][love]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Skulle posta videon med "Harpyja" om jag orkade leta på den...


   
SvaraCitera

Inlägget är skrivet av en kille efter hans eget tycke, alltså gäller det inte alla. Detta är hämtat från följande länk: http://www.emocore.se/?sida=forum&thread=8470

"Vi kan börja med att titta på var någonstans på penis som det känns som allra skönast. Det kan vara bra att hålla i bakhuvudet senare. Om vi börjar med ollonet så är det ju den del av penis som är allra känsligast (om du jämför med dig själv så är klitoris nog det närmaste man kan komma, då förstår du nog). Det finns en "sträng" s.k. frenulum som är extra känslig för stimulans.

Det blir skönast om du kramar eller trycker penis, det är alltså med trycket som njutningen ökar, inget rycka och slita med andra ord. Börja försiktigt för att successivt öka trycket när du märker att det blir skönt för killen. När det är som allra skönast klarar faktiskt penisen av ganska hårda tag, men det är som sagt om du kramar, rycka och slita går fetbort. Den andra saken att tänka på är att fukt (saliv eller varför inte någon massage olja) ökar njutningen en hel del. Det går säkert att jämföra upplevelsen med om någon skulle smeka din mus utan att du var blöt.

Hur gör man?
Det finns säkert lika många sätt att suga av på som det finns tjejer och det finns inget som säger att något sätt är bättre än ett annat. Men här ska jag försöka ge dig några grundläggande tips och riktlinjer.
Börja inte med att kasta dig över penis med en gång utan bekanta dig lite försiktigt med den. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge brukar man ju säga. Att egga din kille och reta honom tills han skruvar på sig av lust är en viktig del av det hela.
Ta en ordentlig titt på den och smek försiktigt.
Blottlägg försiktigt hela ollonet och ha hela tiden koll på om din kille verkar njuta. Genom att fukta penis och ollon gör du att det glider behagfullt och hela upplevelsen blir helt enkelt mycket bättre. Låt din tunga följa kanten där ollonet sitter ihop med skaftet (kom ihåg vad jag skrev om detta område tidigare). Om killen ser att du njuter av att titta på honom kommer han garanterat också njuta. Underskatta inte den visuella delen av oralsex. De flesta killar vill kunna se hur du leker med hans snopp. Om han sitter på sängkanten eller i en soffa och du knäböjer mellan hans ben får killen en god överblick. Speciellt om han lutar sig lite bakåt. Om han ligger på rygg, se till att inte böja dig för djupt ner utan lyft lite på huvudet och för undan håret för han vill garanterat se på när du suger och slickar på hans kuk.
Ögonkontakt är också viktigt. När en kille ser sin tjej med hans kuk i munnen samtidigt som hon tittar honom skamlöst i ögonen känner han att hon verkligen gillar honom. Hur man vill bli smekt och avsugen varierar förstås.
Som alltid är det bäst att fråga vad han gillar och drömmer om. Vissa killar vill ha hårda tag medan andra vill bli smekta försiktigt. Men att bara ta den i munnen och suga upp och ner är inte särskilt raffinerat. Lek med den, slicka med omväxlande långa och korta drag, smek och slicka på pungen. Låt din tungspets försiktigt virvla i den lilla mynningen på ollonet.
En annan teknik går ut på att reta undersidan av ollonet med den yttersta spetsen av din tunga. Börja nedifrån där ollonet sitter ihop med skaftet och slicka med tungspetsen uppåt i ett enda snabbt och lätt drag. (Det ska inte vara för hårt.) Om killen sitter upp kan du slicka på hans kuk ungefär som man slickar på en glass. Ta tag om skaftet på kuken och lyft lite försiktigt så att du kommer åt med tungan på undersidan av pungen. Slicka nerifrån undersidan av pungen ända upp till ollonet i ett enda långt drag samtidigt som du tittar honom i ögonen.

Nu till själva sugandet. För in kuken i din mun genom att glida med tungan över ollonet tills dina läppar sluts kring skaftet precis nedanför ollonet. Det är skönare om den glider in än om du bara stoppar den i munnen. Se till att inte tänderna skrapar emot. Det gör ont! Ta tag med ena eller båda händerna om kukskaftet och för händerna mjukt upp och ner utmed skaftet samtidigt som du har toppen av penis i munnen.

Nu finns det olika sätt att fortsätta. Om du klarar av det kan du ta hela kuken i din mun. För det flesta kräver det här lång träning eftersom kroppen naturligt reagerar med kräkreflexer när ett objekt pressas mot svalget. Visserligen tycker de flesta killar att det är en väldigt speciell känsla om du kan ta emot hela hans kuk, men misströsta inte om du inte klarar av det. Det finns massor av sätt att göra det skönt för killen ändå. Växla mellan att låta din tunga virvla runt ollonet och att föra in den så djupt som du klarar av. Spänn läpparna tight om skaftet. Som du kanske minns från tidigare så blir upplevelsen mycket skönare med ökat tryck. Du kan också med tungan pressa penisen mot gommen så att trycket mot bakkanten på ollonet ökar. Det här är något som måste jag poängtera lite extra. Det känns som om ni tjejer kanske glömmer bort att killar också njuter av att bli smekta över hela kroppen. Så koncentrera inte all energi på könsorganen när ni har sex. Gå loss på resten av kroppen. Halsen, nacken, öronen, ryggen, rumpan, brösten o.s.v. Det kommer inte din kille att bli missnöjd med. Du kan också avbryta sugandet och gå tillbaka till att reta honom med slick och smekningar. Allt för att hetsa upp din kille ännu mer.

Kontrollera hur din kille reagerar på allt det du gör. När du ser att han njuter kan du långsamt öka takten och trycket mot penis. Sug eller krama hårdare med händerna. När njutningen ökar kan penis klara av ganska hårda tag.

Orgasmen
Om du har lyckats så kommer du snart att märka att din pojke inte kan hålla sig längre. Så ska man ta satsen i munnen? Ja, om man vet att killen är helt frisk och man själv inte tycker att det är obehagligt så är det ett fantastiskt sätt för killen att känna att tjejen verkligen gillar honom - och det är absolut inget farligt. Men tycker du att det är obehagligt så ska du så klart inte göra det.
Känner du att du inte klarar av att ta satsen i munnen så be killen säga till innan han kommer eftersom det inte är så kul varken för dig eller honom om du blir äcklad och kräks. Du kan ju låta honom komma någon annan stans, på magen eller kanske på brösten. Det kommer han nog inte heller tycka är så dumt.

Jag tänkte också kort gå igenom hur du kan runka av din kille. Om du får kramp i tungan av allt slickande kan det ju vara trevligt som ombyte när du vilar upp inför slutattacken.
Teknik nummer ett är väl den vanligaste (se fig. 6). Greppa om kuken med hela handen. Ta tag i förhuden och dra den långsamt över ollonet. Dra förhuden upp över ollonet och sedan tillbaka så att hela toppen blottläggs. När du dragit ner är det väldigt viktigt att du inte drar förhuden i botten för det gör ont. Utan för upp den igen utan att det tar stopp. När det blir skönare kan du greppa hårdare om kuken. Och också öka takten på smekningarna. Koncentrera trycket mot kanten av ollonet som jag nämnt tidigare. "


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

fistforfight:

kulle posta videon med "Harpyja" om jag orkade leta på den...

haha va?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

enkaka:

haha va?

Var en tråd förut, öh... palla förklara. [zzz]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

fistforfight:

en tråd förut, öh... palla förklara.

Där harpya suger på nåt?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

enkaka:

Där harpya suger på nåt?

"Harpyja" [no-no]


   
SvaraCitera
Jeay_L

Leta upp boken "Sex för erfarna" [cute] Jag lovar den existerar!

Dold text: Den står i min bokhylla!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Thirteen:

Inlägget är skrivet av en kille efter hans eget tycke, alltså gäller det inte alla. Detta är hämtat från följande länk: http://www.emocore.se/?sida=forum&thread=8470

Ska man lyssna på tips från ett jävla emo? Woo måste vara oerhört lärorik snubbe, haha kan inte sluta bra då eller.

Till personen som skapade tråden: Stoppa in kukenjäveln i munnen och för ner den slå långt ner i halsen tills du kvävs, är det inte bra så får du väl se till o träna.
Tror inte han lämnar dig om det nu inte skulle va bra.

Måste vara p.g.a sånna här trådar som jag har slutat besöka ungdomar.se...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Cruento:

Till personen som skapade tråden: Stoppa in kukenjäveln i munnen och för ner den slå långt ner i halsen tills du kvävs, är det inte bra så får du väl se till o träna.
Tror inte han lämnar dig om det nu inte skulle va bra.

men är man osäker kanske man vill ha lite råd och tips? du har inte tänkt på det?! och den där "emo" tyckte jag sa det bra!


   
SvaraCitera

   
SvaraCitera