Aviseringar
Rensa alla

Sverigedemokrater behandlas som judar på 30-talet


Ämnesstartare

På 30-talet i Tyskland behandlades judar som skit och blev uteslutna ur fack och fick sparken ifrån sina jobb ifall dom öppet visade att dom var judar. Allt på grund av att man inte gillade att dom hade ett stort inflytande och vara rädda över att deras inflytande skulle bli ännu större. Vi vet alla hur den historian slutade.

I Sverige år 2014 blir sverigedemokrater uteslutna ur fack och blir av med sina anställningar och blir hotade och misshandlade för att dom kämpar för något dom tror på. Dom får inte ens hålla ett kort tal på ett torg som alla övriga människor får i det här landet.

Är det inte galenskap att attackera människor på grund av deras tro eller ursprung?


   
Citera


   
SvaraCitera

Jag försöker hålla en, till skillnad mot de flesta andra, nyanserad bild av SD, och ja det stämmer att jag verkligen inte skulle vilja titulera mig själv som sverigedemokrat i vårt samhälle, om jag nu var en (se, måste alltid förtydliga).

Folk, media osv glömmer bort att SD faktiskt inte kom till makten genom lottning, utan genom demokrati, och de behandlas på ett totalt odemokratiskt sätt, iaf av de som utger sig vara "opartiska".


   
SvaraCitera

Menar typ SVT, SR osv.


   
SvaraCitera
mynona

Nja. Judarna i Tysklands 30-tal blev inte uteslutna om de öppet visade att de var judar. De uteslöts redan från början oavsett om de var öppna med det eller inte därför att de registrerades som judar i sin legitimation. 


   
SvaraCitera

Ja ni sätts nog i arbetsläger snart. Sover


   
SvaraCitera

ja, visst är karma en bitch? 


   
SvaraCitera

är det ingen som förstår hur ironisk den här tråden är? speciellt det här inlägget;

Sheriffen: Är det inte galenskap att attackera människor på grund av deras tro eller ursprung?

alltså lol. jag orkar inte.


   
SvaraCitera

gaskamrarna förväntas stå klara i god tid till valet 2018.


   
SvaraCitera

lol nej. Muslimer behandlas däremot som judar på 30-talet. Sverigedemokraterna är snarare som nazisterna. Nazisterna blev också motarbetade av sina politiska fiender. De uteslöts också ur de socialistiska och kommunistiska fackföreningarna och bildade egna. Om det är synd om Sverigedemokraterna idag så var det även synd om nazisterna innan de kom till makten i Tyskland. Löjligt. Ni är inga offer, ni är förrövare. Det var såna som ni som byggde gaskamrarna på 40-talet. Sover

Tickstart: Folk, media osv glömmer bort att SD faktiskt inte kom till makten genom lottning, utan genom demokrati

Hitler med.


   
SvaraCitera

Rödingajäveln: Hitler med.

Absolut. Förlåt var det ett motargument mot demokrati? Rodnar Säger inte att demokrati är det bästa systemet, uppenbarligen ej då vi har krafter som högern i samhället men.. Hade jag varit diktator hade det minsann blivit ordning på saker och ting.


   
SvaraCitera

Det är som att folk är så butthurt att de inte märker vad de håller på med.. Hade du, rödingjävel, tyckt det var ok att bli utfryst eller avskedad från ditt jobb för att du är vänster eller något annat? Vad är skillnaden mellan att tillhöra Moderaterna eller Sverigedemokraterna? (förutom att Moderaterna bevisligen är tusen gånger mer ondsinta, dock stora nog att komma undan med det)

Samhället måste ha skydd för folks politiska integritet, jag är ledsen för att alla inte har samma åsikter som just du. Om folk mobbar sverigedemokrater för att de är korkade, fine, korkade människor förtjänar det, men att systematiskt lägga locket på och "beskylla" varandra för att vara SD:are så fort man ifrågasätter flyktingpolitiken Sverige bedriver är bara jättebarnsligt.

Märk väl att jag varken är Sverigedemokrat eller är särskilt insatt i flyktingpolitik öht, min åsikt i frågan är därför osagd, har viktigare saker för mig än smutskastning och ryktesspridning.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Rödingajäveln: Det var såna som ni som byggde gaskamrarna på 40-talet. Sover

Såna som "ni" ? Jag är ingen nationalsocialist och jag förespråkar inte våld eller mord överhuvudtaget.


   
SvaraCitera
kachin

Väldigt.. konstig liknelse.

Men jag håller med dig här:

Sheriffen: Är det inte galenskap att attackera människor på grund av deras tro eller ursprung?

Det är ju helt fel att möta någon oliktänkande med aggressivitet. Gör ingen som helst nytta (förutom att man kanske får stöd från andra som tycker samma sak, wopido!). Alltid bättre att prata med varandra. Situationen i Sverige kommer aldrig förändras förrän de andra partierna börjar prata med Sverigedemokraterna tror jag. Ignorering är inte bättre än diskussion...

Edit: eller ja, att alla pratar med alla. Inte bara politikerna.


   
SvaraCitera

Tickstart: Absolut. Förlåt var det ett motargument mot demokrati? Rodnar Säger inte att demokrati är det bästa systemet, uppenbarligen ej då vi har krafter som högern i samhället men.. Hade jag varit diktator hade det minsann blivit ordning på saker och ting.

Tycker det är ett väldigt dåligt argument att någon är demokratiskt vald. Det ger inte deras politik legitimitet. Den är lika sjuk och rasistiskt oavsett hur många som är för den.

Tickstart: Det är som att folk är så butthurt att de inte märker vad de håller på med.. Hade du, rödingjävel, tyckt det var ok att bli utfryst eller avskedad från ditt jobb för att du är vänster eller något annat?

Jag tycker inte man ska kunna sparka någon bara för att denne är sverigedemokrat så nej det tycker jag är fel. Att bli utfryst för det tycker jag däremot är helt okej. Kompisar är ingen rättighet. Har man vidriga åsikter får man tåla att folk inte tycker om en. Det är något man kan förändra själv.

Tickstart: Vad är skillnaden mellan att tillhöra Moderaterna eller Sverigedemokraterna? (förutom att Moderaterna bevisligen är tusen gånger mer ondsinta, dock stora nog att komma undan med det)

Ja t.ex. att SD driver en mycket mer aggressivt rasistisk politik än vad M gör. Jag tycker det är illa att vara moderat med så vet inte riktigt vad jag ska svara mer än så.

Tickstart: men att systematiskt lägga locket på och "beskylla" varandra för att vara SD:are så fort man ifrågasätter flyktingpolitiken Sverige bedriver är bara jättebarnsligt.

Vem gör detta? Det är ju bara en konspirationsteorimyt som SD sprider. Inget parti får så mycket uppmärksamhet för sin politik som dem. De är överallt och pratar politik hela tiden. Klart man får ifrågasätta flyktingpolitiken om man vill men gör man det ur en rasistisk synvinkel får man också tåla att kallas rasist. Det är liksom ingen rättighet att få yttra sina åsikter överallt hela tiden utan att kritiseras för dem.

Sheriffen: Såna som "ni" ? Jag är ingen nationalsocialist och jag förespråkar inte våld eller mord överhuvudtaget.

Jo du förespråkar många människors död och lidande genom den politik du förespråkar. Människor som flyr kommer fortfarande behöva fly, du gör det svårare för dem att lyckas. Du gör att fler tvingas leva som papperslösa i Sverige och att de kommer leva under ännu sämre förhållanden än idag. Jag tycker vi borde släppa alla er sverigedemokrater mitt i Syrien och sen stänga gränsen för er när ni vill hem igen, så får ni se hur jävla sjuk er politik är.


   
SvaraCitera