Aviseringar
Rensa alla

Tjänapengartips till 13-åring!!!


Exner

[love]


   
SvaraCitera

Köp saker billigt på blocket och sälj dyrt.


   
SvaraCitera

där jag bor har vi en facebooksida för vår by. i somras så la jag och en kompis ut en annons där vi skrev att vi var villiga att utföra hushållssysslor för 50 kr/h. totalt tjänade vi ihop 500 kr var, jobbade alltså i 10 timmar. det var ett ganska bra sätt, du kan ju testa att göra något liknande, och om det inte finns någon facebooksida kan du skriva en gammal hederlig annons och sätta upp i er butik/skola/bibliotek.


   
SvaraCitera
butler

Bemästra börsen.


   
SvaraCitera

Börja hugga ektimmer, riktigt bra priser [cheers]


   
SvaraCitera

https://www.moneymiljonar.se/2610  är en sida där man tjänar några extra hundringar väldigt enkelt.. det har iafl funkat för mig


   
SvaraCitera

Har sålt jultidningar för 12 000 kr ska jag välja en iMac eller en smart tv eller 10 000 kronor på olika butiker?
Man kan få mycket via jultidningar om man kämpar. Använd sådana fall jultidningsförlaget eller bra-förlag. Man kan också samla ihop pengar genom att plocka isär trasiga tekniska saker och lämna in de till webhallen. jag fick 4500 kr av att lämna in delar fråbn olika iphones och ipads.


   
SvaraCitera

jag säljer jultidningar och lixom jag vet inte vilka jag ska sälja till just nu har jag bara sålt för 3470kr ?


   
SvaraCitera

100kr i månaden? Snåla föräldrar, be om barnbidraget. Är prostitution ett alternativ? Förut brukade jag kolla i elsoporna i bostadsrättsföreningar och plocka på mig elektronik. Hittar man fungerande kan man sälja på blocket, är de trasiga finns STENA recycling som betalar för metallskrot.


   
SvaraCitera