Aviseringar
Rensa alla

Torgmöte om svenskfientlighet


Ämnesstartare

Eftersom den förra tråden om saken blev låst skapar jag en ny. Nu på söndag den 25 januari kommer SD:s ungdomförbund Sverigedemokratisk Ungdom, SDU, att hålla ett torgmöte på Norrmalmstorg i Stockholm:

[url] http://www.sdungdom.se/nyhet.php?action=fullnews&id=47 [/url]

För att få ett ordentligt diskussionsunderlag ställer vi några relevanta frågor:

1. Vad tycker ni om SDU:s kampanj mot svenskfientligheten? Är det rätt, är det fel, är det för mesigt, eller är det för radikalt? Mer info om detta finns bland annat här:

[url] http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/karlsson/2008/10/09/ombytta_roller_exist​erar_svenskfientligh [/url]
[url] http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/partiet/2008/10/18/title_27 [/url]
[url] http://www.newsdesk.se/pressroom/sverigedemokraterna/pressrelease/view/sveriged​emokratisk-ungdom-lanserar-kampanj-mot-svenskfientligheten-238788 [/url]
[url] http://www.sdungdom.se/index.php?action=fullnews&id=35 [/url]
[url] http://www.sdungdom.se/index.php?action=fullnews&id=36 [/url]
[url] http://www.sdungdom.se/index.php?action=fullnews&id=37 [/url]
[url] http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/partiet/2008/10/04/torgmote_mot_svenskfi​entlighet_stordes_a [/url]
[url] http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/inrikes/2008/10/14/vansterpartistisk_reg​ionpolitiker_vill_b [/url]
[url] http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/partiet/2008/10/04/title_25 [/url]
[url] http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/partiet/2008/10/14/sverigedemokratisk_un​gdom_haller_nytt_to [/url]
[url]

2. Tror ni att torgmötet kommer att kunna hållas med tanke på extremvänstern i Stockholm? Se även den förra tråden.

3. Hur många här kommer att gå på torgmötet? Vad förväntar ni er i så fall av torgmötet?

Diskutera!


   
Citera
Ämnesstartare

Nätverket mot rasism:

Genom att bua , vissla med visselpipa och skramla med våra nycklar kan vi bidra till att rasisternas torgmöte blir ett fiasko.

Är det inte "ungsocialisternas (fascisternas)" massiva uppslutningar till Sd:s möten, som brukar skapa publicitet i media åt Sd, och därmed göra deras möten till succéer? Verkar som att kommunisterna är lika dåliga på att tänka som de var under Stalins tid [bigsmile]
För övrigt så står Sd fortfarande oemotsagda, även om de buar, visslar och beter sig allmänt dåligt.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Alltså, oavsett om torgmötet störs eller inte störs så blir det ändå en succè, för att om dom får säga vad dom vill till allmänheten så kan dom öka folks uppmärksamhet men om det störs så rapporterar medierna om att ett möte med SDU om svenskfientlighet stördes av vänsterextremister. Win/win så att säga.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

vad som än händer så kommer dom ju att få ut sitt budskap och det är inget fel med det


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Succé? Vilken verklighet lever ni i egentligen?

Här är en film från ert succémöte i Göteborg, efter vilket hundratals människor strömmade till Sverigedemokraterna och ännu fler skänkte dem sin sympati...


   
SvaraCitera

Att ni tagit till er det nazistiska ordet "svenskfientlighet" säger allt om er. Det existerar knappt, kanske bland max 100 individer i detta land, jävlar vilket problem.


   
SvaraCitera

Spartakus:

Här är en film från ert succémöte i Göteborg, efter vilket hundratals människor strömmade till Sverigedemokraterna och ännu fler skänkte dem sin sympati...

Än finns det vettigt folk kvar [love]

Inga fascister på våra gator!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

NovelläserskaN:

Eftersom den förra tråden om saken blev låst skapar jag en ny.

Eller så lär du dig ta en hint?

NovelläserskaN:

svenskfientligheten

Trams.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Spartakus:

Succé? Vilken verklighet lever ni i egentligen?

Det är ju just en succé när folk får se hur illa behandlade Sd blir av ett gäng förvirrade ungtuppar.

asdor:

Att ni tagit till er det nazistiska ordet "svenskfientlighet" säger allt om er.

Haha, "nazistiskt" ord. Som att säga att "främlingsfientlighet" är ett kommunistiskt ord, eftersom kommunisterna brukar använda det [bigsmile]

HappyEnd:

Inga fascister på våra gator!

Precis!
Ner med socialismen [love]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Blade Runner:

Ner med socialismen

Och fram med vadå?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Kasta sten, kasta sten [smile]


   
SvaraCitera

Alltid lika roligt att bli kallad för nazist av något stackars vilselett vänstertroll!

Har det någonsin slagit vissa av er att det faktiskt finns en utbredd svenskfientlighet här i landet? Även om man presenterar ren fakta och statistik får man höra det gamla vanliga om "rasist" och "främlingsfientlig". Hur kan fakta och statistik vara rasistisk? Aldrig kan ni acceptera något som kritiserar den heliga invandringen.

Invandrarna är kraftigt överrepresenterade rörande brottsstatistiken och i 9 fall av 10 är det en etnisk svensk som utsätts för invandrarnas brott (siffran gäller rån). Statistiken är tydlig.

Nä, vakna upp säger jag! Det går inte att bortförklara mångkulturens baksidor längre!


   
SvaraCitera

GNBG:

invandrare är procentuellt överrepresenterade inom brottsstatistiken, det håller jag med om. men jag förstår inte vart du vill komma med detta. statistiken förklarar inte alls varför invandrare är mer brottsbelägna, kan du svara på den frågan? låt oss säga att invandrarna åkte ut, skulle brottsligheten minska, eller skulle den bara ersättas?


   
SvaraCitera

GNBG:

Har det någonsin slagit vissa av er att det faktiskt finns en utbredd svenskfientlighet här i landet? Även om man presenterar ren fakta och statistik får man höra det gamla vanliga om "rasist" och "främlingsfientlig". Hur kan fakta och statistik vara rasistisk?

För att ni RASISTER och VILL att statistiken för invandrarbrotten ska vara hög så att ni har något att skylla på när det gäller er FRÄMLINGSFIENTLIGHET!


   
SvaraCitera

CUBIC_Cube:

varför invandrare är mer brottsbelägna, kan du svara på den frågan? låt oss säga att invandrarna åkte ut, skulle brottsligheten minska, eller skulle den bara ersättas?

Det är en svår fråga att svara på, som bara kompliceras av att våra politiker lagt locket på. Inga ordentliga utredningar om detta görs. Jag gör ändå ett försök att analysera situationen nedan.

Felet ligger inte på bostadsorten/levnadsstandarden. Man kan säga att ett problemområde betecknas av att det bor stor andel invandrare i det. Det finns gott om liknande områden med mycket svenskar och dessa har inte en hög brottslighet. Även de svenskar som faktiskt bor i invadrarområden har inte samma höga brottslighet som invandrarna. Så vi kan konstatera att vad än problemet är, så är invandrare de enda som drabbas.

Argumenet om att de varit med i krig och "vill ta ut sin ilska på samhället" håller inte. Endast 4 % av de årligen kommande har sådana humanitära skäl. Resten är bara anhöriginvandring. Om vi istället vänder på det, så sköter de som varit med i krig sig anmärkningsvärt mycket bättre än övriga.

Kultur och religon har jag ingen större koll på men Islam verkar vara en gemensam nämnare på invandrare som är kriminella/har svårt att integreras. Nationaliteten är också rätt viktig. Personer från Nordafrika ligger i en kategori för sig.

Troligtvis är det kombinationer av ovanstående som slutligen avgör.


   
SvaraCitera