Aviseringar
Rensa alla

Träffa FB kille?


Ämnesstartare

Hej! Nu så är det så att jag har snackat med en kille jag inte känner på FB i lite mer än en månad och nu vill han gärna att jag reser till *** för att träffa honom. Jag är naturligtvis också intresserad av att träffas men jag vet inte riktigt om jag vågar. Det är bara vänskap mellan oss för er information!

Nu ska ni inte tro att jag är en dum liten tjej som tror på allt. Jag är 110% på att han är precis den han utger sig för att vara samt att han inte ljugit om sin ålder.Eftersom att vi började snacka på Facebook vet vi även redan varandras efternamn. Vi har pratat på flera olika medier och han har spontant skickat bild av sig utan att kräva något av mig. han har inte heller begärt bilder, flörtat eller något annat olämpligt.

Han är hur snäll som helst när vi pratar och han är rolig. Jag känner mig elak för att jag misstror honom men man kan aldrig vara nog försiktig när man är tre år yngre än honom och dessutom är klenare än sin lillasyster haha.

Han är som sagt rolig att prata med och när vi inte snackar så saknar jag honom lite. Jag är 16år och han är 19år vilket jag inte anser är en allt för stor ålderskillnad. Vi är som sagt bara vänner  och han har en flickvän som han berättat om, det är dessutom hans profilbild. jag har inga känslor för honom annat än som vän.Varför vill man träffa en tre år yngre tjej som man bara är kompis med? Vem vill ha en tre år yngre tjejkompis? xD

Trotts att han har en flickvän så vet jag om att han snackar med ett flertal tjejer men det är bara vänskapligt. Jag var lite avundsjuk i början hihi, men när jag konfronterade honom blev han sur och hävdade att man naturligtvis kan ha tjejkompisar vilket jag håller med om.Men en sak som jag märkt är att han har addat väldigt många asiatiska tjejer på Facebook och andra sidor vilket gör mig lite fundersam. Jag är själv asiat och han hade förmodligen inte addat mig om jag inte var det? Samlar på asiater eller?Det får mig att känna mig extremt oviktig :/

Han verkar ju så snäll och allt och 100% säker på att det är han. Normala vänner har han samt tjejkompisar.Hans familj och allt står på Facebook samt han sa att jag kan åka dit med en kompis om jag ville och berätta för föräldrarna.

Hoppas ni orkade läsa!Vad tycker ni borde jag åka och träffa honom? Tacksam för svar <3


   
Citera

Han vill ligga.


   
SvaraCitera

is this real life


   
SvaraCitera

Prata med han på skype och se om det finns någit vett i honom


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Asso fan vad oseriösa alla är då xD


   
SvaraCitera
Turbo

Garanterar att han inte alls kommer vara som du tror i verkligheten!


   
SvaraCitera

Träffa INTE!!!!


   
SvaraCitera

Om du verkligen vill göra det fastän han är peddo ta med typ 2-3 vänner så inget kan hända. O de räcker inte med 1 vän. Ses på en offentlig plats hela tiden och absolut ingenstans där ni är ensamma, inte ens efter några timmar. ALLTID offentlig plats. Kolla på filmen Trust först innan du träffar honom. Du måste titta på den innan eller helst även om du inte träffar honom.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

putt xD


   
SvaraCitera

"Men en sak som jag märkt är att han har addat väldigt många asiatiska tjejer på Facebook och andra sidor vilket gör mig lite fundersam. Jag är själv asiat och han hade förmodligen inte addat mig om jag inte var det? Samlar på asiater eller?Det får mig att känna mig extremt oviktig :/"

hahaha, addar han random asiater på facebook så kanske han har en rätt bestämd tanke med vad han vill. 

haha, älskar den texten.


   
SvaraCitera

om ni ses, gör det på allmän plats vilket andra skrivit. ha med dig någon trygg!
nog för att en inte vill generalisera eller döma ut någon, men vad har han för agenda?
kanske kan det vara bra att låta er vänskapsrelation stanna på internet några år till.


   
SvaraCitera