Aviseringar
Rensa alla

tråkiga admins


Ämnesstartare

nu har ni varit tråkiga för mkt, saknar ämne?? ja visst men om någon intresserad hade sett den tråden hade det ju vart en annan sak.. nej fan så tråkiga de går va.. oj nu måste ni visst stänga denna också för det ser ju inte bra ut... får ni lön för det också? ??


   
Citera
Exner

   
SvaraCitera
time
 time

Det finns bara en admin (det är jag). Vi har helt enkelt som princip att trådar som inte har en frågeställning eller något att diskutera blir låsta, eftersom det här är ett diskussionsforum. Om man bara vill meddela att GTA är kul så är man hemskt välkommen in i I mina tankar just nu-tråden, där man kan prata om vad som helst utan att tänka på om det blir en diskussion eller inte. Har man frågor om hur eller varför vi har valt att moderera på ett visst sätt så har vi en samlingstråd för frågor som rör modereringen. 

Jag förstår att det är trist att få en tråd låst, men när det redan finns etablerade trådar för det du vill prata om så kan det kännas överflödigt med en till. 

Exempel på GTA-relaterad tråd som inte hade blivit låst eftersom den ställde en fråga:

"Jag har precis spelat directors cut och tyckte det var väldigt kul. Vilken sorts spel brukar ni spela? Vilket GTA tycker ni mest om?"

Att bara skriva "directors cut var kul" öppnar däremot inte för en diskussion.

Hoppas att jag varit tydlig och att du också tänker efter innan du kallar folk för tråkiga, vi gör bara vårt jobb. Glad


   
SvaraCitera