Aviseringar
Rensa alla

Ungkarlsliv vid 25 års ålder?


Ämnesstartare

Många av mina vänner har bosatt sig och skaffat familj, "settled down" liksom. Själv är jag fortfarande mer av en ungkarl, vars största intresse är att susa fram på min motorcykel, gärna med någon nice brud bakom mig. 

Var i ett fast förhållande för 2 månader sedan, det varade ju någon månad men sedan var det samma gamla visa; Jag börjar tröttna på bruden och sakna mitt gamla liv med konstant festande och mc-åkande. Saknade ungkarlslivet helt enkelt!

Men. Den 3 juni är det ingen vanlig dag. Då är det min födelsedag, 25-årsdag för att vara exakt. Borde jag gifta mig och fixa ett jobb innan tiden rinner ut?


   
Citera
Ämnesstartare

Hallå? 86 visningar och inget svar.


   
SvaraCitera

En borde ingenting according to samhället. Lev så som du mår bäst av. 🙂


   
SvaraCitera

Jag håller med min båt bil och hojen och pollarna var ska man ha tid med brud hade en  i 3 år men de tog slut i vintras  man sacknar det men hitta en brud som är som en sj fins inte hehe


   
SvaraCitera

Nej, vi mognar i olika takt. Lek på du och kör en ny funderare när du har passerat 30. 


   
SvaraCitera

Att skaffa familj och gifta sig är ju inget man ska göra för att andra gör det eller för att det känns lite kul för stunden.


   
SvaraCitera

Är det någon ide när.du ändå kommer tröttna? Och du vet väl om att du kan leva ändå även fast du är i ett förhållande osv? Blir väl svårare ifall svartsjukan tar över.


   
SvaraCitera

Du verkar va en sköning som fattar vad det handlar om. Stockholmare?


   
SvaraCitera
Yael
 Yael

Fortsätt med ungkarlslivet. 


   
SvaraCitera

min karl är lika gammal. han är den enda i sin vänskapskrets med sambo, eller ens partner. tror dessutom bara en av hans vänner ens träffar fruntimmer, så jag antar att du inte är helknasig om du fortsätter va ungkarl ett tag till.

om inte annat ska man inte stressa med sånt där, det kommer när det kommer


   
SvaraCitera

Gör som du känner!! Jag trodde folk började med gifta/barn typ vid 30 eller så. Du har ingen press på dig eller så, så småningom när du hittat din "drömtjej" så känner du väl det och är redo. Om du stressar dig in i ett giftemål slutar de väl som skilsmässa. Ta det i din egna takt och ha kul så länge som du är singel! 😀


   
SvaraCitera