Aviseringar
Rensa alla

Vad blir människans undergång?


Smilen
Ämnesstartare

Vad kommer göra att människorna försvinner? Slår det ner en asteroid kan jag tänka mig att det går illa för oss.


   
Citera

Krig


   
SvaraCitera

Ett litet antal människor kommer lämna jorden för en annan planet med liknande egenskaper medans resten kommer dö av krig eller någon sådant.


   
SvaraCitera

I åtanke att alla jordens tidigare arter har gått under så ligger människan illa till. 

Långt in i framtiden så kommer solen att slockna.

Långt in i framtiden så kommer Andromedagalaxen som är på kollisionskurs med Vintergatan att ta kål på allt liv.

I nutid tror jag klimathotet är det största hotet mot människan.


   
SvaraCitera

Vi kommer att utrota oss själva. Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket.


   
SvaraCitera

Supervulkaner. 


   
SvaraCitera

Det främsta hotet mot människan är människan själv.


   
SvaraCitera

Om du syftar på att allt liv på jorden kommer att upphöra dvs allt ifrån den lilla bakterien till människan så kan det enl mig bara ske av två olika anledningar. 

Alt 1 är att jorden krockar med en komet, meteorit eller asteroid av sådan storlek som ex slog ut dinosaurierna eller ännu större naturligtvis. Då kommer så enormt mycket stoft från nedslaget att bildas i atmosfären att vi kommer att få en global istid som kommer att vara åtskilliga år och allt liv kommer att upphöra på jorden.

Alt 2 är att ex att terrorister (ingen nämnd och ingen glömd) ex kapar en stor jumbojet som kraschar in i världens största kärnkraftsavfallsanläggning i Le Hauge i Frankrike. Chefen för Le Hauge har själv uttalat sig och sagt att anläggningen står pall för ett litet sportflygplan men definitivt inte ett stort passagerarplan.
Inom en vecka har radioaktivitet spridit sig över hela Europa med vindrarna och inom någon månad över hela vår planet och i princip alla människor och djur och växtlighet och all fisk i haven har dött av strålningsskador.

Ovanstående kan naturligtvis även ske om terrorister gör en gemensam auktion och ex bombar ett 50-tal kärnkraftsanläggningar samtidigt i olika delar av jorden. Vi ser ju vad som händer mer eller mindre dagligen i Malmö i bombattacker så att det finns klientel som är intresserade av att eliminera mänskligt liv för att komma till himlen (eller helvetet) lite snabbare har vi ju dagliga bevis för.


   
SvaraCitera

Moderater


   
SvaraCitera
Exner

Cocktaileffekt på gifter


   
SvaraCitera

stolt blond svenska: Alt 1 är att jorden krockar med en komet, meteorit eller asteroid av sådan storlek som ex slog ut dinosaurierna eller ännu större naturligtvis. Då kommer så enormt mycket stoft från nedslaget att bildas i atmosfären att vi kommer att få en global istid som kommer att vara åtskilliga år och allt liv kommer att upphöra på jorden. .


   
SvaraCitera

Kärnvapen eller AI


   
SvaraCitera

Det finns mycket som ändrar sig.


   
SvaraCitera

Men sett på betydligt längre sikt så kommer ju solen att slockna. Solen består av knappt 74% väte och när vätet är slut så kommer solen att slockna och svälla upp till en Stor Röd Jätte som är 5x - 6x så stor som solen är idag och sedan suga in samtliga 10 planer (inkl Jorden) och sedan sakta men säkert förvandlas till en vit dvärg och sedan förvandlas till ett svart hål.

Men det är inget vi kommer att uppleva närmaste åren så alla kan sova sött om nätterna utan mardrömmar.


   
SvaraCitera

Klimatförändringarna


   
SvaraCitera