Aviseringar
Rensa alla

Vad skall jag göra!


Ämnesstartare

Hej! Jag är kär i en jätte söt tjej hon går i lin skola och jag adda henne på snapchat och vi har snackat men inte så mycket och hon skriver inte mycket och så, hennes bästa kompis som.är min kompis sa att det kan bero på att hon har aldrig varit på G eller med någon kille!?men det kan inte vara därför va?! Och nu funderar jag på att bjuda henne på dejt men vet inte hur jag skall göra det och vart jag skall ta henne! Så har ni några idér på vad man kan ta henne på dejt och hur bjuder man? Det som jag tycker är mest galet e att jag har fallit för henne och är rädd att det blir olycklig kärlek.och hur stötter man på tjej man gillar? Snälla snäll svara på mina frågor och ge tips!. 


   
Citera

Bjud ut henne, tror hon kommer uppskatta det. Bjud henne till en riktig restaurang (inte mcdonalds eller affes pizzeria)


   
SvaraCitera
Sanna

Hej jag är 14 år och är jätte kär i en kille, jag gråter varenda kväll pågrund av att jag gillar honom så mycket, det gör sjukt ont att det är såhär, men broblemet är att han redan har en tjej vad ska jag göra jag vill lixom inte förstöra för dem. Nån som kan säga vad jag ska göra? Jag har berättat för honom hur mycket jag gillar honom så han vet.


   
SvaraCitera