Aviseringar
Rensa alla

Vad tror ni om den här datorn?


Ämnesstartare

Hej hå allihopa!

Är ute efter en ny speldator som kan klara av dagens spel och några spel in i framtiden på höga inställningar. Ska t.ex. köpa starcraft 2 när det kommer och datorn bör palla det. Hittade den här "PCn i delar" på komplett.se, vad tror ni om den? Har runt 7k att spendera. 🙂

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=323837

Såg att processorn har 2 kärnor, är det i regel sämre än 4 varje gång?
Kommer den fungera bra som gameing dator?

Tackar i förhand för svar!


   
Citera

Svar


   
SvaraCitera
Issen

Funkar, men om du verkligen vill få ut något av din dator så bör du dels lägga lite mer pengar sen framförallt plocka ihop helt själv, söka delar på olika sidor för att få de så billigt de går.

inet och komplett köpte jag mina grejer ifrån, dom skiljer som fan i priser på vissa delar.


   
SvaraCitera

Los:

Tackar i förhand för svar!

Som Issen säger,plocka ihop själv är bra och köp från Komplett/inet. Men ett bättre forum, som finns är tycker jag är https://www.flashback.org/f320
Flashback - Köpråd av stationärt.


   
SvaraCitera

Evil Conduct:

Svar

åh hihi, en man med humor


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Håller med om att vill du få så mycket dator som möjligt för pengarna så bygg själv och titta runt på olika sidor för att få så bra pris som möjligt dock kan jag rekommendera http://www.jmedata.se
hyggliga priser och snabba leveranser.
har själv byggt ett antal datorer och det är mycket lätt se bara till att du skyddar dig från esd alltså statisk elektricitet vilket kan bränna ut kretsarna.

Ett tipps på hur du börjar är att du kollar ut ett moderkort som är intressant och där efter är det bara och se vad som passar till det då alla komponenter måste vara kompatibla med varandra.
När man väl ska börja bygga så kommer det att medfölja manualer till delarna som man kan kolla i för att tillex orientera sig ordentligt på moderkortet.

Om du vill ha en dator att spela på kolla efter AMD processorer då de arbetar på så sett att man utnyttjar processorns effekt effektivare för spel jämfört med intel.


   
SvaraCitera

Los:

Hej hå allihopa!

Hej, det finns en tråd om detta redan.
http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=230192

Läs gärna den klistrade tråden innan du postar.


   
SvaraCitera

Tråden låst


   
SvaraCitera