Aviseringar
Rensa alla

Vad tycker Confunds om dig?


Ämnesstartare

Go.


   
SvaraCitera

Confundus:

Har dock hört att du ska vara en charmig prick IRL och det gör mig nyfiken.

Vad ufförlig du var... Vem har sagt detta. [blush]


   
SvaraCitera
höna

vill också[blush]


   
SvaraCitera
kachin

öh, do me också [wink]


   
SvaraCitera

tevepro:

Vad ufförlig du var... Vem har sagt detta.

honolulu:

nej han ville inte ens hälsa lr krama mig han ba stirrade på mig. hans hår va fult.

inte jag i alla fall


   
SvaraCitera

honolulu:

inte jag i alla fall

HAHAHA när hände detta. förlåt 🙁


   
SvaraCitera

Kör. Men vem är du?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

*Trycker*


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

yo there.


   
SvaraCitera

tevepro:

HAHAHA när hände detta. förlåt 🙁

:DDD träffen i somras. hälsade o sa "vem är d.... ahaaaa!" o du ba nickade med stone face. när vi skulle dra på natten så kramade inte jag dig utan stirrade på dig o gick bara förbi [badgrin] gjorde samma på rävpojken på skoj pga trodde han skulle med oss, men så visade det sig att han inte skulle det [cry][cry]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

tlaltecuhtli:

eh, öh, visst.

Det första man lägger märke till hos dig är dina sannerligen unika användarnamn. Har länge undrat hur du kommit på allt, man har sedan med hjälp av information insett att du ibland tar namn efter tänkande herrar/gudomliga fenomen. Dig har jag träffat IRL och det första som slog mig var att du utseendemässigt påminde om David Bowie. Det var lite coolt. Både här i forumet och vid boköverlämningen verkade du vara en sympatisk herre med intressanta intressen. Vi delar båda två ett intresse för filosofi och det är roligt. Tycker man stöter på det lite för sällan. Mitt intryck är att du verkar väldigt påläst i allmänhet, något jag anser vara nyttigt och du verkar fortsätta på det spåret. Bra, bra!

Tycker du generellt sett verkar vara bra och du är antagligen någon man kan ha intressanta diskussioner med. Utifrån vad jag har läst lever vi nog på väldigt olika sätt, men det är något jag uppskattar, för det öppnar upp mina ögon för en värld jag kanske inte annars skulle vara bekant med eller hört talas om. Det är fint, så det tackar jag för.

honolulu:

nyfiken o vill veta forreal

Lulu, du är den galnaste av alla UM:are! Har fått äran att möta dig irl och visst uppfyllde du mina tankar om dig. Du är väldigt full av liv och verkar ha en massa energi, vilket gör det härligt att vara runt dig. Man liksom fångas och blir själv alldeles uppåt och fnissig. En humoristisk brutta med mycket att bjuda på, är du! Finns dock mer än det - du är intelligent och vänlig mot andra. Kanske något kaxig på UM, men det behöver inte vara dålig. Tycker du valt ett fint yrke, också. Att hjälpa folk kunna kommunicera ordentligt med andra är väldigt viktigt, speciellt i en värld som bygger så mycket på socialisering som våran.

Tycker du är bra och önskar dig väl!

My dreams are her:

Go ahead, make my day.

Mdah, du är en av de UM:are som förmodligen varit här längst men som skrivit minst. En väldigt anonym uppsalabo som har en förkärlek för olika typer av pop och trance och verkar hålla på mycket med musik i allmänhet. Sist jag kollade bedrev du en typ av tradera-försjälning - hoppas att det gått bra med den. Oftast är du saklig i din kommunikation och har en gång i tiden även varit en Tiny-stammis.

Du verkar vara en helt okej kille och helt harmlös. Gillar många gånger din talang för att uttrycka din kort och koncist.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Kjør!


   
SvaraCitera

Confundus:

Man liksom fångas och blir själv alldeles uppåt och fnissig.

vad härligt! det är det jag eftersträvar, att få folk att skratta och må bra. [cute] på um är jag trollig, dryg och cp. hehe. tack för fina ord!


   
SvaraCitera

honolulu:

:DDD träffen i somras. hälsade o sa "vem är d.... ahaaaa!" o du ba nickade med stone face. när vi skulle dra på natten så kramade inte jag dig utan stirrade på dig o gick bara förbi gjorde samma på rävpojken på skoj pga trodde han skulle med oss, men så visade det sig att han inte skulle det

mm typisk grej när jag är 1 bad mood. fast vi pratade lite tror faktiskt. kmr ihåg talpedagog-biten.


   
SvaraCitera

tevepro:

mm typisk grej när jag är 1 bad mood. fast vi pratade lite tror faktiskt. kmr ihåg talpedagog-biten.

haha det där minns jag fan inte. jag är coolare än en talpedagög, förfan


   
SvaraCitera