Aviseringar
Rensa alla

värre att va bög en lesbisk.


genus:

Tror att det är jobbigt som lesbisk att ganska så jämt och ständigt få sin sexualitet utnyttjad för mäns njutning (dels att mycket lesbisk porr är riktad till män osv).

Det är lika "jobbigt" som bög att ganska så jämt och ständigt få sin sexualitet "utnyttjad" för kvinnors njutning. (Dessutom finns det inget sådant som riktad porr. Det finns porr och det finns annan sorts porr. That's it.)


   
SvaraCitera

JB Den Andre:

Nu är jag kanske lite sarkastisk, nästan lite elak? Men det är inget personligt, bara ren fakta! [ops]

jag skrattade.


   
SvaraCitera

ceka92:

jag skrattade.

My work here is done. Thank you and goodnight.


   
SvaraCitera

JB Den Andre:

Det är lika "jobbigt" som bög att ganska så jämt och ständigt få sin sexualitet "utnyttjad" för kvinnors njutning. (Dessutom finns det inget sådant som riktad porr. Det finns porr och det finns annan sorts porr. That's it.)

Nja, det första kan jag förstå principen i. Sedan tror inte jag att du har sett hetero och lesbisk mainstreampornografi.
Det är väldigt väldigt väldigt väldigt "riktat" mot män


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Burrito:

I min klass älskar alla tjejer bögar typ, vet inte vad de tycker om lesbiska tjejer de flesta är säkert neutrala eller negativa fast vad vet jag

tazzegeek:

man brukar inte bry sig om någon av andra könet är homosexuell eller ? * känns iaf så, tjejer gillar bögar och killar gillar lebar *fast jag har inget problem med lebar så jag har typ tänkt så här att jag inte ska ha några åsikter om bögarhar faktiskt en kompis som är bög men det är ju inte något anorlunda med honom i jämförelse med någon annan bara för det lebar och bögar är jämnlika i mina ögonfast jag föredrar ju lebar för att jag är straight Btw, jag tycker det är skit kul att dra bög skämt för såna som inte är säkra på sin läggning xD

Jag är tjej! [cute]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

ceka92:

Nej. De flesta killar eller män som är rädda för homosexualitet tycker så.Däremot finns det inget skäl att äcklas då de är precis lika renliga och hygieniska som du(kanske lite mer tillockmed).Alla homosexuella män har inte analsex. Det finns fler heterosexuella än homosexuella som har analsex.

Källa på det? [ops]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

tazzegeek:

Gillar du tjejer på det lesbiska sättet i nu läget då ?blir ju lite svårt att bara säga, nu ska jag gilla tjejer bara och skita i killar för att man får massa sjukdomardet är typ som att jag skulle bli bög bara så där utan någon anledning... är du säker på din läggning ? ^^

Jag blir mest attraherad av killar ja, för jag är en heterosexuell tjej, däremot skulle jag hellre va lesbisk än bög, för det här med hur man har sex, sjukdomar osv.. men framförallt så tycker jag tjejer är väldigt vackra. Okej, jag kanske är lite småttbisexuell [bigsmile] men jag dras mest till killar [smile]


   
SvaraCitera

Vad fick dig ens att känna att du är i någon position där det är okej för dig att ha en åsikt?


   
SvaraCitera

JB Den Andre:

(Dessutom finns det inget sådant som riktad porr. Det finns porr och det finns annan sorts porr. That's it.)

Klart det finns. Marknadsföring och målgrupper är en stor den industrin tar in i beräkningen när de skapar porr. Samma sak med typ, allt annat som produceras och säljs.

JB Den Andre:

Det är lika "jobbigt" som bög att ganska så jämt och ständigt få sin sexualitet "utnyttjad" för kvinnors njutning.

Ah okej glömde bort alla porrfilmer där det är två män som har sex och så kommer det in en kvinna som ska visa grabbarna att det visst finns ordentliga kvinnor. Tänk dig det omvända scenariot så kanske du förstår hur jag menar när jag säger att många lesbiska får sin sexualitet förminskad genom att det ska vara ett fapp-matter. Är inte lika vanligt att kvinnor använder bögar som det, ju.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

chimar:

Jag blir mest attraherad av killar ja, för jag är en heterosexuell tjej, däremot skulle jag hellre va lesbisk än bög, för det här med hur man har sex, sjukdomar osv.. men framförallt så tycker jag tjejer är väldigt vackra. Okej, jag kanske är lite småttbisexuell men jag dras mest till killar

antagligen bara att välja för dig då 😉

fast tycker inte du ska bytta läggning bara pga sjukdomar och sånt det är en ganska dryg anlednign [ops]

jag tycker vissa killar är snygga men jag tänder inte på dom bara för det .... :/ ( kan va för att tjejer är så jävla uber snygga för det mesta [bigsmile] )

nehh jag är säker på min läggning och du är ganska osäker antar jag [wink]

tänk efter om det är värt att byta, ^^ * vad du går misste om och vad du egentligen kännar på det *


   
SvaraCitera

jag har haft analsex både med killar och tjejer.


   
SvaraCitera

Du gillar antagligen lesbiska mer pga du tänder på tjejer och då blir det nice att fantisera om dem.


   
SvaraCitera

Och att lesbos har färre könisar beror på att smittade killar har lättare att smitta andra än vad smittade tjejer har pga våra fysiska olikheter.


   
SvaraCitera

chimar:

Jag är tjej!

Ok?[crazy]


   
SvaraCitera

det är värre eftersom vi har gjort det så

kille-kille är äckligt medan tjej-tjej är sexigt


   
SvaraCitera