Aviseringar
Rensa alla

Varför skriver alltid jag först?


Ämnesstartare

Hej! Jag har precis börjat skrivit med en kille och det är alltid jag som skriver först. Bara för att jag inte vill verka så jobbig så brukar jag skicka en random bild t.ex när jag gymmar så han tror att jag skickar till fler och då brukar han skriva. Men annars är det jag som alltid skriver först. Det är som att jag måste påminna honom om mig. Man kanske inte kan säga att han Inte är intresserad för han har bjudit hem mig och sagt att han vill träffa mig och sånt. Men tycker ni att jag ska vänta ut honom och se om han skriver när jag inte skriver? 


   
Citera

Gör det. Så länge han svarar är ju det bra iallafall. Skiter han i att svara eller tar väääääääldigt lång tid på sig kan du skita i honom.


   
SvaraCitera

Det är oftast inte jag som startar en konversation. Det är inte för att jag inte vill prata med dom utan tror typ alltid att personen inte vill skriva med mig ändå... Kanske är han likadan


   
SvaraCitera

gör som ja o prova att inte skriva, brukar göra de för att se om dom känner för att ta steget att skriva men så blir de tyst i nån vecka liksom men så svarar dom nästan direkt 


   
SvaraCitera

I min erfarenhet så slutar det aldrig bra när man tänker för mycket på sånt där.


   
SvaraCitera

Sluta höra av dig och se vad som händer.


   
SvaraCitera

vissa är initiativtagande, andra är inte det. att spela spel genom att inte höra av sig trots att man känner för det låter onödigt. ifall det verkligen stör dig att alltid vara den som hör av sig först så kan du väl fråga hur det kommer sig att han inte gör det? berätta att du hade uppskattat om han gjorde det. det kan räcka. 


   
SvaraCitera