Aviseringar
Rensa alla

Varför tar man aldrig upp resten av SD's politik?


Ämnesstartare

Insert name here:

Du glömde deras inställning till kristendomen.

javisst återinföra så att alla är kristna som det var för 80 år sedan.

Foxxie:

Tycker du att vi ska lönekonkurrera med Indier och Kineser?

Jajamen!

Foxxie:

Tycker du att det kommunala självstyret är en dålig grej?

Det har vissat sig ganska så tydligt att kommuner är helt värdelösa på att styra sig själva. Så ser hellre en avskaffning av kommuner och landsting.

Foxxie:

Tycker du att all "arbetskraft" från Afrika och Asien fritt ska kunna marschera in i Europa och kräva jobb?

Ja! varje person ska få gå vart man vill och vad man och leta efter ett arbete.

Foxxie:

Hur många Européer tror du är intresserade av att flytta till Afrika och Asien för att få jobb?

Ganska många lämmnar redan Europa idag och söker sig in på arbetsmarknaden i Asien och Afrika. så jag tror att med öppna gränser så skulle allt fler vara intreserade med det.


   
SvaraCitera

Men, om du ska klanka ner så mkt på SD så ska du kanske kolla lite djupare på vad de andra tycker med.

Alla har massa konstiga frågor..


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Capelon:

Hur kan man vara för det här 2009?

KD kan väl förmodligen skriva under på det där också. [zzz]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Capelon:

Ja! varje person ska få gå vart man vill och vad man och leta efter ett arbete.

När du kommer ut i verkligheten och upptäcker att du inte kan få arbete för att en sketen polack gör det för 30% mindre lön tror även lilla jag att du blir lack [wink]


   
SvaraCitera
Exner

Capelon:

Varje gång det är någonting om Sd så är det alltid om immegration. Men varför tar man aldrig uppp dom andra delarna i deras politik?

Den frågan är prioriterad och mest kontroversiell.

Capelon:

Hur kan man vara för det här 2009?

Det var intressanta citat! Var i från kommer det?

Så gott som alla dagens ideologier är gamla, men inte mindre aktuella för det, liksom 2-0-0-9 blott är siffror, och inte ett argument i sig.

[mad]


   
SvaraCitera

Förmodligen tar man inte upp resten av deras politik, då det lilla man hör om invandringspolitiken är skrämmande nog?[confused]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Budolicious:

åtta års föräldraledighet. wtf?

[tard]


   
SvaraCitera

Det värsta är ju hur arbetarfientliga de är! Vill ta bort arbetarnas alla rättigheter!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nej dags att bilda eget parti eller vad säger ni?...


   
SvaraCitera

Capelon:

Men varför tar man aldrig uppp dom andra delarna i deras politik?

För att det är ett enfrågeparti och dessutom ett missnöjesparti.

Missnöjesparti och enfrågeparti.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

EnDumAfrikanskVas:

För att det är ett enfrågeparti.

Sverigedemokraterna är inte ett enfrågesparti men invandringen, kriminalpolitiken och äldrefrågor är Sverigedemokraternas profilfrågor som de är mest engagerade i, precis som Miljöpartiet är mest intresserade av miljön.

EnDumAfrikanskVas:

och dessutom ett missnöjesparti.

Alla partier startar som missnöjespartier, det finns inget parti som skapats för att man är nöjd med hur det ser ut i samhället.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

asdor:

Vill ta bort arbetarnas alla rättigheter!

Du får vara lite mer specifik, vilka rättigheter vill Sverigedemokraterna ta bort från "arbetarna"? [rolleyes]


   
SvaraCitera

Foxxie:

Alla partier startar som missnöjespartier, det finns inget parti som skapats för att man är nöjd med hur det ser ut i samhället.

"Ofta saknar enfrågepartiet helt en ideologisk grund och konsekvent politik utanför denna enda fråga." Finns det verkligen en klar och konsekvent politik för, ja låt oss säga...sjukvårdspolitiken? Kanske slänga ut alla muslimer? [rolleyes]

Foxxie:

Alla partier startar som missnöjespartier, det finns inget parti som skapats för att man är nöjd med hur det ser ut i samhället.

Nej, så är det väl absolut inte! Inte relevant ändå; Ett missnöjeparti är snarare ett parti som klagar på hur politiken bedrivs, det vill säga just nu! Precis som Jimmie Åkessons debattartikel presenterade man väldigt mycket problemen snarare än lösningarna. Ett missnöjesparti lever inte länge, precis som ett enfrågeparti - som Piratpartiet. När inte frågan längre finns högst upp på agendan kan deras väljare inte påverka så mycket; För att det inte finns några beslut och ta.

Det finns fler exempel; Att vi har haft en dålig integration och samhällssegregering är ganska så uppenbart. Folkpartiet (till stört del) och Centerpartiet och dessutom regeringen i stort har presenterat flera olika förslag: Språktester, minskad kostnad för de som anställer invandrare etc. De har inte kompromissat alls och inte diskuterat utan bara sagt att de vill stagnera invandringen av muslimer. De säger att problemet är assimileringen - men i ett liberalt samhälle är assimileringen nödvändig. Blir det för många "muslimer" = mer assimilering = mer islam. Som man kan dra paralleller till en av liberalismens mest använda citat "Största möjliga lycka för största möjliga antal människor" - vilket man gör om det blir en majoritet av muslimer (vilket de nog inte begär).

Men det där är en onödig diskussion som handlar om Jimmie Åkessons ignorans - så mycket tid och ork har både du och jag inte. Men som sagt, du drar paralleller till Miljöpartiet - de har en klar ideologisk bakgrund, vad fan har Sverigedemokraterna?

Sverigedemokraterna är som Piratpartiet - ett enfrågeparti som försöker förstora ett problem (problem och problem) och egentligen bara är kända och egentligen bara har en fråga.

Ett annat exempel är att Sverigedemokraterna inte är höger eller vänster, utan de vill bara plocka upp extremt dumma individer från varje håll och försöka få någon typ av makt och någon typ av verkställning. De utger sig inte ta del av någon sida - ingen ideologisk bakgrund utan bara ett dåligt missnöjes- och enfrågeparti helt enkelt.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

EnDumAfrikanskVas:

Ofta saknar enfrågepartiet helt en ideologisk grund och konsekvent politik utanför denna enda fråga." Finns det verkligen en klar och konsekvent politik för, ja låt oss säga...sjukvårdspolitiken? Kanske slänga ut alla muslimer?

http://sv.wikipedia.org/wiki/Nationalism

http://sv.wikipedia.org/wiki/V%C3%A4rdekonservatism

Nationalister eftersträvar:

1. En så kulturellt, etniskt och socialt homogen nationalstat som möjligt.(stoppa invandringen och assimilera våra invandrare som är här)

2. Låg brottslighet (hårda,långa straff och nolltolerans)

3. Små ekonomiska klyftor mellan individer inom nationalstaten för att hålla folket förenat.

4. Stödja Svensk och västerländsk kultur.

5. Stopp på statligt och medialt stöd för "avvikande" livsstiler som skadar nationen.

6. Nationalister är emot all form av kvotering baserat på kön,ålder eller etnisk tillhörighet.

7. Stödja miljön i vårt land.

8. Nationalister vill upprätthålla nationalstatens självständighet (ut ur EU)

9. En nationalist kan vara både vänster eller höger ekonomiskt sett, det viktigaste är folkets välmående och på detta sätt kan nationalister vara potentiella allierade för både vänsterblocket och högerblocket.

EnDumAfrikanskVas:

a låt oss säga...sjukvårdspolitiken?

Sjukvården är bra som den är, men den behöver mera pengar som vi inte har, dels på grund av den extremt kostliga massinvandringen vi haft, de demografiska problem som både högern och vänstern försummat och svårigheter att utbilda nog med läkare på grund av brist på lönmotivering.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Därför att det inte finns några andra frågor! När alla blattarna är ute ur landet kommer gatstenen förvandlas till guld och skogarna åter bliva gröna året om. Alla kommer leva lyckliga i alla sina dagar. [y]


   
SvaraCitera