Forumet - Vilken grädde använder du vid matlagning?

Vilken grädde använder du vid matlagning?

1530 0 40

Spana också in:

timeisrunningout:

Har nån sån här fix idé om att man inte kan använda annat än matlagningsgrädde. Om det heter kaffegrädde så ska det vara i kaffet, det hörs ju på namnet.


Men d1 kostar ju lika mycket som vispgrädde, och man kan ju bara ha i lite mjölk så är det samma sak O:
Dan_the_ironman:

Men d1 kostar ju lika mycket som vispgrädde, och man kan ju bara ha i lite mjölk så är det samma sak O:


Kanske, men jag kan inte sånt, har lite tvångstankar, om det står matlagningsgrädde så ska man använda det i matlagning, vispgrädde ska man vispa, kaffegrädde ska man ha i kaffe, osv, osv, osv. [sad] Samma gäller keso, om det står keso i ett recept SÅ SKA DET STÅ KESO PÅ BURKEN I AFFÄREN OCKSÅ och inte nån fucking-jävla grynost.

Tack för mig. [mad]
Kviq:

fast grädde är ju godare till tex sås än vad gräddfil är!


Dan_the_ironman:

vad är det för fördelar med det då? O:


Yeah, har inte direkt reflekterat över det. 99% av mina såser är köttmarinad och rödvin, så det är sällen jag använder grädde för ändamålet. + lite billigare än matlagningsgrädde + kan användas till fler saker så jag har gärna några burkar stående i kylen.