Aviseringar
Rensa alla

Vill vara ensam fast ändå inte


Ämnesstartare

Förstår inte vad som händer inom mig själv?Jag har en sambo, som jag älskar. Jag är kär i honom, han är det finaste jag vet och det viktigaste jag har. Ändå, vill jag vara själv. Men jag vill inte göra slut. Vill bara vara ensam ett tag. Mår inte bra i mig själv. Känns så sjukt jävla konstigt att känna såhär? Att jag inte vill vara nära honom trots alla känslor för honom? Vill bara ha ensamhet ett tag. Men är rädd att han tar det fel, vem skulle inte ta det fel herregud...vad skulle ni gjort..?


   
Citera
NEMI
 NEMI

Har du mycket egentid i er vardag? 


   
SvaraCitera

Säg till honom att du vill ha lite tid för dig själv, jag antar att ni bor ihop då din beskriving låter så, det kanske blir lite svårt om ni bor i en mindre lägenhet. Men du kan ju säga att du inte har lust att prata och bara va men säg att du älskar honom men att du verkligen inte vill lämna honom men att du just nu har en period med ett ensamt lugn.


   
SvaraCitera

det bästa är att säga som de är och om han tror du vill göra slut så får du förklara att du vill va ensam ett tag och få fram det till honom, om han älskar dig lika mkt så borde det gå att få honom att förstå


   
SvaraCitera

Kan du inte skaffa lite egen tid i vardagen? Nån lång promenad själv eller något liknande?


   
SvaraCitera

adaq:
Kan du inte skaffa lite egen tid i vardagen? Nån lång promenad själv eller något liknande?

ja, säg att du ska ut och gå en sväng och så kandu gå och sätta dig på ett ställe och tänka över det,


   
SvaraCitera