var och köpte choklad nyss, ser att de är något vitt på, vad är de? någon som haft de innan? :)typ när den varit i kylen blir de som lite vitt på den, fukt eller någor?
kan det vara vit choklad?
()
Snubben som jobbade på paketeringen hade en tung dag och behövde lätta sig en aning.
Nej, men faktiskt hittat dessa "vita nyanser" på choklad många gånger, aldrig grubblat över det, tänker att det är att den är lite gammal eller att det är "för mycket" luft i eller så. Stämmer datumet så är det nog ingen fara!
Det är förmodligen socker. Om choklad blir fuktigt löser fukten upp sockret. När fukten avdunstar stelnar sockret men i grövre kristaller.
Så. Det går att äta.
kakaosmör som stelnat o skärt sig med det andra
kakaosmör som kryper ur bara. fullt ätbart.
Nyfiken på hur det ser ut
Gruvan:
Snubben som jobbade på paketeringen hade en tung dag och behövde lätta sig en aning.
HAHAAHhahahahhaahahahhah
dina trådar
Rävpojken:
dina trådar
Ja, mina trådar är fantastiska, gulligt att du tycker de gubben!
det står bäst före 27 04 14