Aviseringar
Rensa alla

Word programet vill inte tas bort från datan! VISTA!!!


Ämnesstartare

Hej! jag har sökt vettiga råd på Google men ingenting så nu undrar jag om någon som vet om HUR jag kan ta bort den satans programet , den vägrar, när jag ska avinstallera den så står det att den har blivit korrupt och måste till källan för att verifikation ! Men jag kan inte och nyckel som jag fick eftersom jag laddade ner den på Piratebay händer det inget. Jag trycker att installera om den eftersom har läst det kan hjälpa så efter ett tag fryser den sig och sen kommer den pop-up rutan IGEN. och en till fråga, är det någon som kan ge en bra guide på hur jag kan RADERA allt från datan , alltså omformatera den så orginala programerna som jag hade från början är kvar? jag köpte min data så hade den redan allt installerat, alltså VISTA. Någon som kan hjälpa :/?


   
Citera

Choquitaa:

alltså omformatera den så orginala programerna som jag hade från början är kvar?

Du borde ha fått en återställningsskiva med datorn. Den återställer hårddisken till det skick den var när du fick datorn.
Alla dina grejer försvinner alltså...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag fick ingen skiva med 🙁 eftersom det var redan för installerat allt :/


   
SvaraCitera
Issen

*Datorn!

Sen när man inte kan ta bort saker i add/remove brukar jag helt enkelt bara gå och deleta alla mappar och sen ta bort därifrån, iaf XP har en sån trevlig funktion att om filerna på datorn inte finns så kan man ta bort själva loggen därifrån så voila... borta.


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera