user-image
Okänd
Tjej ,12 år

Hej jag är en tjej,12 år jag är 152 cm lång och väger 47 kg är det för mkt?Min mage står ut lite men inte så mkt.Jag tror också att jag har blivit sockerberoende.Jag har en till fråga.Även om jag inte har några kläder på mig så har jag alltid en typ ”fettklump”(vet inte hur jag ska beskriva de)Mellan bröstet och armen det är så på båda sidorna betyder det att jag är tjock?p.s mina kompisar i samma ålder som jag väger 30-65 så jag kan inte jämföra


SVAR

Hejsan!

Vad bra att du skriver in till oss med din fundering. 

Jag tycker absolut inte att din vikt är för mycket, det viktigaste är att en mår bra och att en försöker vara nöjd med hur en ser ut. 

Alla människor är olika både på utsidan och insidan, och det är det som är så fint med att vara människa.

Du skriver att du har blivit sockerberoende, att vara beroende av någonting är nästan aldrig bra vare det sig är träning, socker eller andra substanser. Att äta för mycket socker är inte bra för kroppen, det gör en lätt trött och retlig. Kroppen och knoppen mår bäst av en varierad kost.

Vad du har för "fettklumpar" mellan bröst och armen vet jag inte, alla ser som sagt olika ut och är formade på ett unikt sätt vilket inte behöver betyda att en är tjock.

Ta hand om dig!

Varma Hälsningar

Amanda 


Visningar : 972

Senaste frågorna

Se Alla