user-image
Okänd
Tjej ,17 år

min pojkvän har tappat känslorna för mig och gjorde slut igår. Vi var tillsammans i 10 månader men gjorde slut i mars för att sedan försöka igen i maj. Men då förändrades allt & han tappade känslorna för mig. Han sa att om vi väntar och ger det tid så kanske han får tillbaka dem, jag tror inte att han kommer få tillbaka dem även fast det är det jag vill mest just nu.. hur ska jag göra för att han ska få tillbaka dem, jag kan inte strunta i att höra av mig till honom för han vill fortfarande ha kontakt med mig..


SVAR

Hej!

Förstår att du allra mest vill ha tillbaka honom nu. Det är hemskt när förhållanden tar slut fast en har kvar känslorna för den andra. 

Jag tror att det viktigaste är att du fokuserar på vad som är bäst för dig nu. Att gå runt och vänta på att hans känslor kanske kommer tillbaka och handla utifrån detta tror jag kan göra att en blir ännu ledsnare i slutändan. 

Om du känner att du inte vill ha någon kontakt med honom så ha ingen kontakt med honom men om du känner att du vill fortsätta ha kontakt med honom så ha det men på dina villkor. 

Hoppas det löser sig! 

Varma Hälsningar

Amanda 


Visningar : 1108

Senaste frågorna

Se Alla