user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Jag måste få svar fort! Jag vet inte vad jag ska göra!! Jag tror jag är gravid!!! Har ont i magen hela tiden, mår illa konstant min mage är uppblåst jämt. Är trött orkar ingenting. Jag hade sex med min kille under min ägglossning också. Vi använde kondom men den sprack, fast då var han inte inne i mig, men vi fortsatte lite ändå.. Så dumt! Vet inte vad jag ska göra! Kan inte berätta för mina föräldrar! Har sån panik! Om jag ska testa mig måste jag köpa en sån där sticka eller vad det är? Eller kan jag kolla det någon annanstans. Vill inte köpa en sticka. Måste verkligen ha svar! Kram


SVAR

Hej,

Jag får börja med att be om ursäkt för det sena svaret, men jag har vart iväg på semester under två veckor och har därmed inte haft tillgång till internet. Kanske du redan fått svar på din fråga genom att kontakta Ungdomsmottagningen, vilket är ett bra sätt ifall du vill få svar direkt.

Till din fråga så är det första tecknet på att du eventuellt är gravid att din mens uteblir vid nästa tillfälle. Gör den det kan det bli aktuellt att ta ett graviditetstest. Billigast och enklast är att gå till närmsta Ungdomsmottagning (http://www.umo.se/Att-ta-hjalp/Ungdomsmottagning/Hitta-din-mottagning/), där du kan ta ett graviditetstest gratis. 

Jag vet att det var ett tag sedan du skrev nu och jag hoppas att du inte är lika orolig längre, kanske du redan fått din mens. Försök bara att ta lärdom av detta i framtiden, att en sprucken kondom inte ger något skydd.

Mvh Ingrid.


Visningar : 1228

Senaste frågorna

Se Alla