Magasinet

"Min ungdom" – med Johan Glans

Intervju I "Min ungdom" frågar vi ut kända svenskar om deras ungdomsår. Den här veckan har turen kommit till världens roligaste skåning, Johan Glans, som i höst kastar sig ut på vägarna med sin sprillans nya humorshow World Tour of Skandinavien!

Foto: Robert Eldrim
Foto: Robert Eldrim
Vad hade du för drömyrke som ung?
– Jag ville bli komiker eller skådespelare. När jag var riktigt liten och folk frågade vad jag ville bli när jag blev stor svarade jag clown. Så jag blev det!

Hur gammal var du första gången du hånglade?
– Nu måste jag tänka. Med eller utan tunga?
– Min första puss fick jag typ i första klass. En tjej, jag minns inte hennes namn, kom fram och pussade mig på munnen. Det var coolt. Sedan sprang hon därifrån. Vet inte om det var en utmaning det rörde sig om, eller hennes naturliga reaktion.
När jag för första gången hånglade på riktigt var jag nog 19, så det var en liten lucka däremellan kan man lugnt säga.

Vad för typ var du på gymnasiet?
– Jag var ingen tönt, inte vad jag själv tyckte då i alla fall. Jag var heller inte blyg eller klassens clown direkt. Jag tyckte nog att jag var ganska cool, men det var det nog ingen annan som tyckte.

Vilka kändisposters satt uppklistrade på väggarna i ditt tonårsrum?
– Jag hade en affisch på Monty Pynthon-gänget. Det var det enda jag hade, inga bandposters över huvud taget. Sen hade jag en bild på Samantha Fox, men den satt inte på väggen utan låg i en låda.

Vad vet du idag som du önskar att du visste när du var 15?
– Att det är förvånansvärt ofta man får kyssa tjejer om man bara vågar försöka.

Fler ungdomar:
Agneta SjödinAmetist AzordeganAndres LokkoAnneli AlhankoBabben LarssonBosse BildoktornCarina BergCissi WallinDavid FjällDogge DoggelitoFilip HammarFredrik WikingssonFritjof & PikanenHanna HellquistHans RoslingHenrik FexeusJesper RönndahlJohan SOL StattinJosefin JohanssonKristian AnttilaMackan EdlundMalin OlssonMarcus BirroMargret AtladottirMartin MelinMia TörnblomMiss LiMårten AnderssonPatrick EkwallRickard OlssonMargret AtladottirTobbe BlomZandro SantiagoÖzz Nûjen

Vem vill du att vi frågar ut härnäst? Droppa ditt förslag i kommentarerna!

2 kommentarer

  1. Avatar
    Så jävla rolig!
  2. Avatar

Skriv kommentar

Din kommentar måste godkännas innan den visas på sidan!