Magasinet

Kärleksintervju med ett UM-par och en UM-singel

Intervju Idag är det Alla hjärtans dag. Jag har därför intervjuat ett UM-par och en UM-singel. Här nedan kan du läsa om hur UM-paret träffades, vad UM-singeln tycker om raggningsrepliker och mycket mer!

Lampan och Mario träffades för första gången en solig vårdag i april 2008. Mario var i Göteborg för att gå på UM-träffen som skulle hållas där nästa dag och passade på att sova över hos Lampan. De hade chattat med varandra ett tag innan de träffades men trots det tyckte Lampan att det var svårt att veta hur hon skulle bete sig, skulle de börja hålla handen direkt och sova tillsammans?

Väl på UM-träffen pratade de inte särskilt mycket, men framåt kvällen blev Lampan trött och frågade Mario om han ville kramas med henne under filten och det ville han! De åkte hem, sov tillsammans och skildes åt med bly i hjärtat dagen därpå. En månad senare var det ytterligare en UM-träff, men den här gången i huvudstaden. Lampan tjatade på en vän att följa med henne och bo hos Mario i Stockholm. Egentligen skulle vännens tåg ha kommit en stund efter Lampans, men tåget blev försenat och Lampan och Mario fick gå runt ett par timmar i Stockholm, ensamma, men det var mysigt. Efter UM-träffen började halva UM kallar de för ett kärlekspar, men trots det var inte det inte förrän tredje gången de träffades som de officiellt blev tillsammans.

Lampan och Mario i Riga.
Lampan och Mario i Riga.


Sen den tredje träffen har det hänt väldigt mycket, de har blivit väldigt kära och stundvis haft magiska stunder tillsammans. I juli 2009 flyttade de ihop och de tycker både att det är kul att bo tillsammans med en jämlik partner.

Under 2009 åkte de till Riga och hängde ett lås, ingraverat med deras namn på en bro där. Annat mysigt som de brukar göra är att pussas hela tiden. I maj ska de skaffa en liten, söt kattunge och åka på semester till Sardinien.

Giftermål, barn och husköp ska de vänta med. Lampan studerar och Mario jobbar, det de helst vill göra just nu är att mysa och få ordning på allting. Men de har för avsikt att leva lyckliga i alla sina dagar.Unclepadda tycker inte alls om att vara singel, han tycker själv att det är lite stört. Han längtar redan nu efter villa, barn, hund och fru. Men det finns några saker som är bra med singellivet, att man slipper ta hänsyn till någon annan, till exempel när man ska äta och framförallt vad man ska äta. Det bästa med att vara i ett förhållande enligt UnclePadda är att få vara tillsammans med någon man tycker väldigt mycket om, att ha kul samt sexet, vilket enligt honom är en självklarhet.

UnclePadda har aldrig varit med om att lära känna en partner genom internet, men har däremot träffat många människor som han lärt känna via internet, och de har visat sig vara lika goda vänner som vilken annan vän som helst. Han tror absolut att det är möjligt att träffa någon man från början haft god kontakt med på nätet och sedan bli ihop.

På frågan om vad han skulle föredra mellan att träffa den framtida partnern på nätet eller träffa den på krogen, så svarar han nätet. På krogen är de flesta fulla och personligen tycker han att det inte är en naturlig miljö att träffa en potentiell partner.

UnclePadda har inga kloka knep att komma med när jag frågar honom om han har några magiska knep eller raggningsrepliker, men han har en filosofi om att en partner är som en väldigt, väldigt god vän och att kärleken växer fram. Just därför är raggningsrepliker och dylikt krystat och lite bajsnödigt. UnclePadda tror själv att någon aldrig har sagt en raggningsreplik åt honom, och vill inbilla sig att han skulle tycka att det var löjligt och fnysa tydligt, men han skulle säkert rodna och ta åt sig av hyllningsorden.

Vi pratade en stund om raggningsrepliker, så jag bad UnclePadda att kommentera några.

”Skulle inte vi se söta ut på en bröllopstårta?” – Onekligen en charmig replik!

”Säg mig min ängel. Hur såg himlen ut när du lämnade den?” - Detta antyder ju att den andra personen i fråga skulle vara död. Bra? Nej.

”Jag saknar min nalle, vill du sova med mig?” - Lite väl sliskigt, och alla vill inte bli jämförda med en nalle! Då är det lika gott att gå rakt på sak istället.

”Alla dessa kurvor... och jag som inte har några bromsar!” - Det bekräftar det faktum att killar stirrar på bröst och stjärtar. Då är man åtminstone ärlig!

”Om ditt högra ben var Julen och ditt vänstra Påsken... Kunde jag då få spendera lite tid emellan högtiderna?” - Nånstans däremellan infaller ju sportlovet. En träffande iakttagelse. Men troligen en inte särskilt lyckobringande replik!

”Tror du på kärlek vid första ögonkastet, eller måste jag gå förbi här en gång till?” - Jag tror de flesta på krogen är för fulla för att förstå budskapet i detta. Det är ju lite diffust och inte helt logiskt.

”Kom och sätt dig i mitt knä, så ska vi snacka om första ting som poppar upp" - På gotländska fungerar den. Annars ej.

"Ursäkta, jag har tappat mitt telefonnummer. Kan jag få ditt?" - Åh, vad fyndigt! Fantasieggande och originellt! Nä, ba skoja.

"Jag säger inte det här för att imponera på dig men det är jag som är Batman." - För jag har spetsiga öron och tycker att det är fränt att prata som en trailer-voiceover för amerikanska storfilmer, och när jag var liten ramlade jag ner i en brunn.

”Fryser du? Det borde du göra; för du har varit naken i mina tankar hela kvällen.” - Återigen: man är åtminstone ärlig!

2 kommentarer

 1. Sköna svar på slutet [zzz]

  Men varför blev inte jag intervjuad? Jag är ju bästa UM-singeln ever! [bigsmile]
 2. Hello i will like to be your new friend
  My name is Anneth i am a girl of 22 years of age
  Reply me on my bellow email address so that i can send my pictures to you and also tell you more about me
  ([email protected])

  Svara mig genom mina vrål e-postadress så att jag kan skicka mitt foto till dig
  ([email protected])

Skriv kommentar

Din kommentar måste godkännas innan den visas på sidan!