Magasinet

Lista: De sju värsta kyssarna

Artikel Alla drömmer vi nog om den där magiska Kyssen. Den som får tiden att stanna, fyrverkerier att explodera på himlen och som är tonsatt av en liten fiolspelande italienare. Men precis som med Godzilla, Snömannen och George Clooney är det oklart ifall den där Kyssen existerar annat än på film. Då är det betydligt vanligare att råka ut för någon av följande sju mardrömskyssare!


VISPAREN
Nej, det blir inte bättre bara för att du är ihärdigt vispar runt med tungan. Det enda som händer är att kysspartnern blir yr och tröttnar. Eller att hen gör kaos med dig och klipper din tung!

SÖKAREN
Hallå? Stopp! Vänta! Vart är du på väg egentligen? Är det en kyss eller en orienteringsrunda du ägnar dig åt?

SLAFSAREN
Nej, ingen gillar att få hela ansiktet dränkt av slafsigt saliv och slem. I så fall kan man lika gärna kila bort till närmaste kennel och hångla upp en Sankt Bernards.

GRÄVAREN
Är du ute efter att kväva partnern till döds eller vill du bara veta vad hen ätit de senaste dagarna? Oavsett vad så finns det smidigare sätt än att trycka ner tungan i buken.

SMACKAREN
Ni kysser varandra. Du vet det, partnern vet det. Behöver hela omvärlden också informeras?

BLYGERN
Du vet de där filmerna på Animal Planet där de visar små sköldpaddsungar som ligger gömda i skalet och inte vågar krypa ut? De kunde lika gärna visat en bild på din mun.

BITAREN
Visst, det är charmigt med små nafs i läppen och örsnibben. Men du behöver ju inte gå alldeles Mike Tyson på din kysspartners ansikte!


Listan är hämtad från Ungdomar.se-boken Kan man göra slut på Facebook? – och en massa andra frågor om ung kärlek, som släpptes i augusti 2012. Finns att köpa i din närmaste internetbokhandel!

6 kommentarer

 1. Avatar
  Usch har råkat ut för alla
 2. Avatar
  Kul, det är gillar vi [y]
 3. Avatar
  Om man gillar ett par av dessa då? Vem bestämde att dessa sätt är fel att kyssas på?
 4. Avatar
 5. Avatar

  Vad är sökaren?

Skriv kommentar

Din kommentar måste godkännas innan den visas på sidan!