Magasinet

"Min ungdom" - med Fredrik Wikingsson

Intervju I "Min ungdom" frågar vi ut svenska kändisar om deras ungdomsår. Den här veckan har turen kommit till ingen mindre än Fredrik Wikingsson - ständigt aktuell med "Filip och Fredriks Podcast"!

Vad hade du för drömyrke som ung?
- Jag ville bli finsnickare. Jag tyckte det verkade så härligt pilligt, och sedermera belönande att kunna gå förbi hus och säga "Det där har jag gjort".

Hur gammal var du första gången du hånglade?
- Tolv, tror jag. Vi hade en fest där vi satt i ring och alla hånglade med alla. Där och då trodde jag att livet alltid skulle se ut så där, att hånglet skulle vara fritt och tillgängligt, men sen gick jag in i en torka som varade i flera år.

Vad för typ var du på gymnasiet?
- Tönt, tveklöst. Rädd, undandragen, strök längs väggarna.

Vilka kändisposters satt uppklistrade på väggarna i ditt tonårsrum?
- Bara en, och det var ALF, rymdvarelsen som hade en humorserie i USA.

Vad vet du idag som du önskar att du visste när du var 15?
- Att ingenting spelar nån roll om 100 år. Det ska man utnyttja till att ta en massa chanser och inte vara så skraj för saker och ting.

Fler ungdomar:
Agneta SjödinAmetist AzordeganAndres LokkoAnneli AlhankoBabben LarssonBosse BildoktornCarina BergCissi WallinDavid FjällDogge DoggelitoFilip HammarFritjof & PikanenHanna HellquistHans RoslingHenrik FexeusJesper RönndahlJohan GlansJohan SOL StattinJosefin JohanssonKristian AnttilaMackan EdlundMalin OlssonMarcus BirroMargret AtladottirMartin MelinMia TörnblomMiss LiMårten AnderssonPatrick EkwallRickard OlssonMargret AtladottirTobbe BlomZandro SantiagoÖzz Nûjen

Vem vill du att vi frågar ut härnäst? Droppa ditt förslag i kommentarerna!

8 kommentarer

 1. Avatar
  Fredrik är så jävla snygg!
 2. Avatar
  Vad vet du idag som du önskar att du visste när du var 15?
  - Att ingenting spelar nån roll om 100 år.
  Samma som Filip svara...
 3. "- Att ingenting spelar nån roll om 100 år." så tänker jag Jämt och det är så berfriande. Jag tänker faktiskt 10 eller 50 år istället för 100. 100 år känns för långt bort.
 4. Simon Gärdenfors skulle ju vara kul!
 5. Avatar
  När kommer mitt bidrag att listas officiellt? Är förmodligen mer känd här än resten av packet ni intervjuat (aldrig hört talats om någon av dem)
 6. Kul att både filip och fredrik har den där "att ingenting spelar nån roll om 100 år"-klyschan..

Skriv kommentar

Din kommentar måste godkännas innan den visas på sidan!