Magasinet

"Min ungdom" - med Margret Atladottir

Intervju I "Min ungdom" frågar vi ut kända svenskar om deras ungdomsår. Den här veckan har turen kommit till Margret Atladottir - chefredaktör på Nöjesguiden!

Vad hade du för drömyrke som ung?
– Författare eller läkare.

Hur gammal var du första gången du hånglade?
– Började hångla redan i mellanstadiet någon gång. Jag minns att jag var helt chockad över hur det smakade och kändes, inte alls som jag hade trott! Men på ett bra sätt!

Vad för typ var du på gymnasiet?
– Jag tyckte nog att jag själv var hur cool som helst. Jag var väldigt musikintresserad och kände mig lite som en outsider, färgade håret svart och tyckte nog att jag hade rätt speciella kläder. Nu i efterhand såg jag väl ut som de flesta i min ålder ändå. Jag hade en väldigt bra skolgång med bra klasskompisar och vänner.

Vilka kändisposters satt uppklistrade på väggarna i ditt tonårsrum?
– Först var det Spice Girls, sedan kom Broder Daniel och blev mina stora idoler. Henrik Berggren var det vackraste jag visste på den tiden.

Vad vet du idag som du önskar att du visste när du var 15?
– Att livet blir bättre, allt blir bättre. Att bli äldre och mogna är sjukt spännande. Jag var väldigt ledsen när jag var 15 och kände mig hopplös, förstod inte vad jag hade för syfte på jorden. Jag önskar att jag visste på den tiden att man mår bara sämre av att vara elak och aggressiv. Idag försöker jag alltid att vara "the bigger person" i alla konflikter och situationer istället för att liksom bevisa för omvärlden att man har rätt och är bäst. Och man ska aldrig bleka håret själv hemma. Då blir det orange.

Fler ungdomar:
Agneta SjödinAmetist AzordeganAndres LokkoAnneli AlhankoBabben LarssonBosse BildoktornCarina BergCissi WallinDavid FjällDogge DoggelitoFilip HammarFredrik WikingssonFritjof & PikanenHanna HellquistHans RoslingHenrik FexeusJesper RönndahlJohan GlansJohan SOL StattinJosefin JohanssonKristian AnttilaMackan EdlundMalin OlssonMarcus BirroMartin MelinMia TörnblomMiss LiMårten AnderssonPatrick EkwallRickard OlssonMargret AtladottirTobbe BlomZandro SantiagoÖzz Nûjen

Vem vill du att vi frågar ut härnäst? Droppa ditt förslag i kommentarerna!

3 kommentarer

  1. Jag får väl upprepa mitt önskemål om Hans Rosling.
  2. någon lite äldre ni kan ju ta hon lina fors för att göra det lätt för er
  3. nrg89: Jag har antecknat ditt önskemål och ska se vad jag kan ordna!

Skriv kommentar

Din kommentar måste godkännas innan den visas på sidan!