Magasinet

TÄVLING: Vinn Cannie Möllers spännande fantasyböcker!

Övrigt Har du haft någon stark rädsla eller fobi som du har övervunnit? Berätta, och du kan vinna Cannie Möllers spännande fantasyböcker "Draksystrar" och "Isgrottan"!

I varje människas liv kommer stunden då man inte kan blunda längre, då man behöver betvinga sin rädsla för att våga göra det som är rätt.

Nu vill vi att du berättar om en rädsla du har haft och hur du gjorde för att övervinna den! Droppa ditt bidrag antingen i kommentarerna nedan, eller i ett mejl till [email protected] senast onsdagen den 29 augusti. Därefter plockar vi tre vinnare som kammar hem Cannie Möllers fantasyböcker "Draksystrar" och "Isgrottan".

Lycka till!


Om "Draksystrar":
En dag får Mara ett samtal från sin halvsyster Nan. Du måste komma och hjälpa mig säger hon. Mara flyger till Skottland där Nan bor med sin pappa. De bor i byn Devils Nest. Det är en mystisk by där det händer konstiga saker. Nans pappa har försvunnit. Och snart blir också Nan och Mara indragna i konstigheter när de hittar en gråtande pojke i källaren till huset där de bor.
Draksystrar är en berättelse om att våga. För att det finns det som är värt att riskera sitt liv för. I varje människas liv kommer stunden då man inte kan blunda längre, då man behöver betvinga sin rädsla för att våga göra det som är rätt.


Om "Isgrottan":
En dag ser Simon sig själv och Mara på TV. Fångade på ett fotografi som nu visas i en utställning. Fotot är taget förra sommaren. Simon bestämmer sig för att ta reda på vem fotografen är som tagit bilden utan att de vet om det. Han möter Marlene Månberg. En kvinna som inte är den hon utger sig för att vara. Simon blir rasande när han får reda på sanningen och flyr upp till sin mormor i norra Norrland. Helst skulle han bara vilja vara med Mara. Men i byn träffar han Roseanne, som får honom att glömma Mara för en stund.

Det finns inga kommentarer... än.

Skriv kommentar

Din kommentar måste godkännas innan den visas på sidan!