Magasinet

TÄVLING: Vinn Holly Blacks nya bok “Den röda handsken”

Övrigt Tänk om du hade makten att förvandla en kändis till vad som helst. Kanske transformera Reinfeldt till en kulspetspenna, Justin Bieber till en toarulle eller självaste Drottning Silvia till en rödbeta! Ge oss ditt roligaste och tokigaste förslag – och du kan vinna den superspännande boken “Den röda handsken”!

Droppa ditt festliga förslag antingen i kommentarerna nedan, eller i ett mejl till [email protected] senast tisdagen den 4 september. De fem roligaste och tokigaste förslagen vinner Holly Blacks (författaren till den hyllade "Spiderwick"-serien) senaste roman, "Den röda handsken".

Om “Den röda handsken”:
Cassel Sharpe trodde att han var en vanlig kille, tills han upptäckte att hans bröder manipulerat hans minnen. Nu vet han sanningen – han är den mäktigaste beröraren av alla. En beröring av Cassels hand kan transformera vad som helst – eller vem som helst – till något annat.

När Cassels äldre bror Philip blir mördad försöker FBI rekrytera Cassel för att få hans hjälp med att lösa mordet. Den enda ledtråden är en övervakningsfilm från brottsplatsen där en kvinna med röda handskar syns. Men även maffian är på jakt efter Cassel – de förstår hur användbar han kan bli för dem. Cassel måste ligga steget före båda sidor för att överleva. Men var kan han vända sig när han inte kan lita på någon – allra minst sig själv?

2 kommentarer

  1. Avatar
    Madina Fatula
    jag skulle vilja transformera Justin Bieber till en fågelskrämma så att alla hans galna fanns tar slut.
  2. Jag skulle vilja transformera Jan Björklund till en mattebok så att han måste lösa alla problem istället för att skapa de för elever. Då får han en chans att smaka på sin egen medicin.

Skriv kommentar

Din kommentar måste godkännas innan den visas på sidan!