Magasinet

TÄVLING: Vinn spännande sommarpockets!

Övrigt Sillen? Äggen? Eller kanske jordgubbstårtan? Berätta vilken midsommarrätt du helst sätter tänderna i och du kan vinna spännande sommarpockets!

De tre första delarna i den spännande vampyrlegenden om Darren Shan har nu släppts på pocket – lagom till sommarsäsongen. Och vi har lagt beslag på fem stycken fullsmackade pocketpaket, som du kan få njuta av i solen (eller i regnet).

För att ha chansen att vinna vill vi att du svarar på följande:

VILKEN MIDSOMMARRÄTT SÄTTER DU HELST TÄNDERNA I?

Skriv ditt svar antingen här i kommentarerna eller i ett mejl till: [email protected] Sista dag att tävla är tisdagen den 26 juni.


Lycka till!

10 kommentarer

 1. Avatar
  Det blir väl bakadpotatis och någon vegetariskfilé med någon härlig sallad och till efterätt bakar kanske någon något gott! Helst hade jag velat ha en traditionell jordgubbstårta eller glasstårta då kanske :D
 2. Avatar
  Jag tycker om det traditionella sättet att äta på även om inte allt är gott är du roligt att själv få plocka ut det man tycker om. Även att kunna variera borden med mat att tex byta ut kycklingen mot fisk eller tvärt om, att kunna få flera möjligheter att välja dom olika rätterna min personliga favorit skulle vara kykcling med potatissallad mm..
 3. Avatar
  Kajsa Johansson
  Min brors köttfärspaj, den överlägset godaste pajen jag någonsin ätit. Har själv försökt efterlikna hans recept utan att lyckas något vidare.
 4. Kebabpizza med pommes på, UTAN LÖK!
  Bästa midsommarmaten jag käkat hittills :)
 5. Man ska äta GRILLAT och POTATISSALLAD! Och till eferrätt RABARBERPSJ med GLASS :D
 6. Min bästa midsommarmat bara något enkelt, t.ex en bagett med gott pålägg, eller kräftor. Bara det äts med mysiga personer och på en varm klippa i solskenen så går nästan allt bra :)
 7. Sill, potatis och gräddfil! Den blandningen skapar en speciell smak som är underbar! Det är det enda jag äter förutom jordgubbar och efterrätten som är svarta vindbär och röda vinbär. de två smakar faktiskt blåbär och det är jättegott!
 8. Avatar
  I år är jag inte hemma i Sverige under midsommar, jag är och semestrar i Turkiet så när alla svenne-bananer smaskar i sig sill och potatis kanske jag är mitt uppe i en helt ny smakupplevelse i någon turkisk rätt! Det ser jag fram emot väldigt mycket!
 9. Då var tävlingen avslutad och vinnarna meddelade. Stort grattis till er som vann och bättre lycka nästa gång till alla er andra! [smile]
 10. Avatar

  Jag är själv inte så förtjust i varken sill eller vanlig potatis sallad. Men min mamma har ett familjerecept på en potatissallad som är bl.a rödlök och kapris i. den tycker jag vore det bästa. Sedan skulle jag nog velat ha grillad halomi till eftersom jag är vegetarian.

  Till efterrätt skulle jag bara vilja ha riktigt goda gotländka jordgubbar och hemmagjort vaniljglass!

  Mumma! :D

Skriv kommentar

Din kommentar måste godkännas innan den visas på sidan!