Magasinet

Ungdomar.se söker fler skribenter!

Övrigt Är du en jäkel på att skriva och vill dela med dig av dina fantastiska texter till en större publik? Ungdomar.se söker nu fler ambitiösa skribenter som vill vara en del av vår redaktion!

Redaktionen här på Ungdomar.se består av ett gäng skrivglada killar och tjejer i varierande åldrar. Tillsammans spånar vi fram fräscha texter, ger feedback på varandras alster och har framför allt väldigt roligt längst vägen!

Är du mellan 15-18 år och intresserad av att skriva för en av Sveriges största ungdomssajter? Langa då iväg ett mejl till: [email protected]

Dokumentet ska innehålla:

- Dina personuppgifter (Namn, personnummer, adress och telefonnummer)
- Lite allmän information om dig själv
- Gärna några meriter också, om du har några

Med i dokumentet ska även finnas två texter som du är NÖJD med. Vilken kategori texterna tillhör väljer du själv, men vi föredrar krönikor, recensioner, reportage, intervjuer eller guider/listor eftersom det är främst den typen av texter som vi publicerar på sajten. Kika gärna in texterna på sportlovssidan och kärlekssidan för exempel och inspiration!

Hoppas vi hörs!

8 kommentarer

 1. Avatar
  Hade inte velat bli skribent, har inte så mycket viktigt att säga, men undrar om man kan skicka in en gästartikel eller två?
 2. Det går alldeles utmärkt, KingGurka. Under fliken Texter-->Skriv ny text i menyn kan vem som helst skicka in texter. Och är den bra så publicerar vi! [smile]
 3. måste man bo på någon speciell plats? eller kan man delta från vartsomhelst i sverige?
 4. är det möjligt att fortfarande söka eller är alla platser upptagna?
 5. Stjärnor: Om du bor på den skånska slätten eller i de norrländska träskmarkerna spelar ingen roll, så länge du har tillgång till internet och är duktig på att skriva.

  lhollo: Det går alldeles utmärkt att söka fortfarande!
 6. hur går de där redaktiosmöterna till, när? var? hur?
 7. Is_1: Redaktionsmötena sker över Skype varannan tisdagskväll klockan 19!

Skriv kommentar

Din kommentar måste godkännas innan den visas på sidan!