Ungdomar.se söker storbloggare

Känner du till en UM-blogg som du tycker är så fantastisk att den förtjänar en Nobelnominering i fysik, eller har du själv en som gör att du sitter och skrattar högt och tar dig för magen åt varje nytt inlägg du publicerar? Då bör du tipsa oss om den så att vi kan göra den till storblogg. Men vad krävs för att bli storbloggare? Ja, det vi begär är att den uppdateras ofta (helst en gång om dagen). Inte bara med saker man har ätit eller kläder man köpt, utan något som kansk...

Känner du till en UM-blogg som du tycker är så fantastisk att den förtjänar en Nobelnominering i fysik, eller har du själv en som gör att du sitter och skrattar högt och tar dig för magen åt varje nytt inlägg du publicerar?

Då bör du tipsa oss om den så att vi kan göra den till storblogg.

Men vad krävs för att bli storbloggare? Ja, det vi begär är att den uppdateras ofta (helst en gång om dagen). Inte bara med saker man har ätit eller kläder man köpt, utan något som kanske skiljer sig en aning från mängden.

Om du vill nominera någon, eller själv bli storblogg, skicka då ett PM till mig (André Vifot Haas) med en länk till bloggen samt en motivering om varför just den/du borde bli uppgraderad till storblogg.