Att tänka på vad du skriver på din Facebook-sida kan vara en bra idé

20-åriga Lindsay var trött på sitt jobb och skrev det i en statusuppdatering på nätverkssidan Facebook Det hela resulterade i en kommentar 4,5 timme senare där hon informerades av sin chef om att hon inte behövde infinna sig på jobbet dagen efter och att hon … ja, ni kan ju läsa själva. Man får hoppas det här kan fungera som ögonöppnare får några där ute som skulle kunna få för sig liknande saker, för Lindsay är nämligen inte den första som lyckas med denna bedrift, ...

20-åriga Lindsay var trött på sitt jobb och skrev det i en statusuppdatering på nätverkssidan Facebook

Det hela resulterade i en kommentar 4,5 timme senare där hon informerades av sin chef om att hon inte behövde infinna sig på jobbet dagen efter och att hon ... ja, ni kan ju läsa själva.


Man får hoppas det här kan fungera som ögonöppnare får några där ute som skulle kunna få för sig liknande saker, för Lindsay är nämligen inte den första som lyckas med denna bedrift, och ganska säkert inte heller den sista.

* Flygbolaget Virgin Atlantic avskedade i oktober förra året 13 anställda efter att de talat illa om arbetskollegor, arbetsgivare, flygbolag och även resenärer på Facebook.
* Kimberley Swann lyckades i februari i år få sparken från sitt jobb efter att ha postat information om sina "tråkiga" arbetsuppgifter.