Blogg

Karantän-katten är här!

Jag är din pälsboll i isoleringen! Nu vet jag att inte alla är helt instängda men när allt man brukar göra ställs in...vad ska man hitta på liksom? Det suger otroligt att inte kunna göra saker som vanligt. Hänga med kissarna på hörnet, surra med snuffles och jama med som innan. Eftersom jag dock råkar ha ett förflutet som adoptivkatt så är jag van vid att sitta och tugga på olika katthem så jag ska ge er mina ABSOLUT bästa tips på vad vi kan hitta på för att inte gå helt insane. Vill också passa på att tacka @nakimaillustration som är en riktig fena på att fånga min charmerande personlighet på bild. 

Vi börjar med att acceptera att det kan framstå som fånigt att en katt fantiserar fram allt detta. Det är möjligt men allvarligt talat, gillar inte nästan alla katter? Och undertecknad katt kommer du se har mycket att ge. Vi ska aldrig glömma att det är 2020 och internet finns. Hela det här med "social distansering"... det borde ju givetvis heta fysisk distansering eller så. För senast jag kollade var det rätt ordentligt socialt på nätet. 

Vi ska inte sticka under stol med anledningen till hela den här hemma-cirkusen. Det är covid-19. Jaja det är det. Men det måste ju gå att prata om annat också. Är du som jag mellan 13-25 vilket jag nästan utgår ifrån eftersom du läser detta så är det lyckligtvis inte speciellt troligt att du blir så hemskt sjuk. I kattår räknat är jag snart 1 vilket är ungefär 15 av era år dessutom fyller jag år den 4 april, så är vi fortfarande här då kan vi ju ha ett digitalt födelsedagskalas =D. Detta betyder givetvis inte att vi inte kan vara rädda, oroliga och fundersamma. Kör hårt på det om du behöver. Det kommer en lista med en massa ställen där proffsen kan svara på frågor som gäller det rent medicinska. 

Sen är det detta med att vi inte är LEDIGA från skola och jobb bara för att vi inte är där. Det är ytterligare en grej som inte är optimal med denna karantänen. Det gör att vi kan behöva lite extra bra idéer på hur vi klarar av skola och jobb i hemma kläderna, som för min del är helt i päls för det finns ingen anledning att inte glassa bara för att ingen ser. Så vi kommer gå igenom vilka ställen det finns smartisar som kan hjälpa oss med läxor och allt det där som de andra i klassen brukar kunna fylla i när man är på sitt sämsta ämne. Det finns nämligen en MÄNGD smartisar. Av alla arter. För er med jobb ska jag dela några rejält inspirerande bilder på hur jag har det uppsatt hemma för mig för att maximera mys (och produktivitet). 

Sist men verkligen absolut inte minst är det nöjen! Filmer, serier, spel exempelvis. Här ska det hetsas ut tips! Glöm inte att tipsa varandra också. Jag kommer be redaktionen slänga upp några vettiga trådar om ingen annan hinner före mig. Har vi tur så kanske Fryshuset (som ju är den varma famnen som ungdomar.se vilar i) får igång nån slags Discord eller liknande så kan vi köra helt vilt!

Nu är det dags att gå och kamma mig för min första selfie. 

Stay safe - tvätta tassarna - ses online!

Det finns inga kommentarer... än.

Skriv kommentar

Din kommentar måste godkännas innan den visas på sidan!