Aviseringar
Rensa alla

Blogga!


Ämnesstartare

Vill du blogga här på sidan? Kan vara tyckande, tänkande, poesi, berättelse eller bara ord om vad som helst. Hör av dig till redaktionen.

/Självklart gäller sidan regler som vanligt./


   
Citera

Åh coolt, minns den gamla versionen av sidan där man kunde posta något liknande på sin egna sida, (så tror jag det var iallafall). Var roligt att läsa sånt minns jag ^^


   
SvaraCitera

Hade vart kul med en förhandstitt hur det kan se ut 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Bra förslag! Vi hade väl tänkt att det först blir som "vanliga" bloginlägg och att de som bloggar får samsas om det utrymmet och samsas med redaktionens inlägg. Vi har en spännande resa framför oss med förändringar och hur de egentligen kommer se ut och när är lite svårt att avgöra just nu. Det är därför vi vill prova lite olika grejer för att se vad ni som varit här länge gillar och vad nya besökare och medlemmar gillar. Kanske får vi tillbaka blog på egen profil? Oklart i dagsläget som sagt. 


   
SvaraCitera

Ja det kan jag väl göra men vet inte om jag hinner med så mycket bloggande


   
SvaraCitera

Glad


   
SvaraCitera
Gurkis

Wow


   
SvaraCitera

Hej alla, mitt namn är Aisha Sadat och jag är här ute för att vittna om de goda verk som BABA NOSA UGO i Karnataka Temple har gjort, eftersom min lycka återställs, jag har varit gift i ungefär 11 år nu, det kom till en punkt när min man började att agera konstigt och sedan lämnade han mig och våra två barn för en annan kvinna i över 6 månader, jag visste aldrig att han hade ett förhållande med en annan kvinna, den här kvinnan vill ta min lycka och allt som jag har jobbat för, kändes som slut allt. När jag letade efter en lösning kom jag över flera vittnesmål om Spellcaster på internet.
Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin ex-älskare, vissa vittnade om att han löser alla slags andliga problem, örtmedicin för sjukdom som fybroid, astma, könssjukdomar, njursjukdom, diabetes, erektil dysfunktion, vinnande lotteri. Jag trodde aldrig på spellcaster men jag hade inget alternativ eftersom jag letade efter lösning överallt, så jag fick e-postmeddelandet till BABA NOSA UGO från vittnesmålen online och beslutade att prova honom.
Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom, han berättade för mig vad jag behövde göra och jag gjorde precis som han instruerade, förberedde något för mig att använda, han gjorde nästan allt själv, jag tvivlade faktiskt på när han sa till mig att Jag skulle förvänta mig en god nyhet, det var mindre än 14 dagar då min man ringde mig efter så lång tid. Han kom tillbaka om ursäkt och bad om förlåtelse, det hela var som en dröm, jag förlåtit honom och nu är vi ännu lyckligare än någonsin tidigare.
Jag vill säga ett stort tack till BABA NOSA UGO för hans vänliga hjälp, jag har aldrig förväntat mig ett så stort andligt arbete och jag kommer inte att sluta dela hans vittnesbörd. Om du har något andligt problem och du letar efter en riktig och äkta Spellcaster, kontakta BABA NOSA UGO så blir du glad att du gjorde det.

E-post: nosaugotemple@gmail.com / nosaugotemple@net-c.com

WhatsApp: +37258031247

Viber: +2347066853060

https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka


   
SvaraCitera

Skulle vara intressant att blogga, har det varit mycket intresse för det? Glad (Tänker på kommentaren om att samsa om utrymmet)


   
SvaraCitera

Här kommer en länk till polarens blogg som vi startade ihop men som nu har somnat in lite.  Cool

https://bockenbruse.blogg.se/


   
SvaraCitera

Hur kontaktar man redaktionen?


   
SvaraCitera

porr är väl rätt så kul


   
SvaraCitera

I really like your article page, so meaningful and profound, thank you for sharing this article with readers. Hope you share more articles, so that readers will have more new knowledge.
Little Alchemy


   
SvaraCitera

Super ! Jag vill bara skriva en reseblogg, jag ska bara till Sydamerika...


   
SvaraCitera

Låter helt klart spännande. Blir mer seriöst på det viset tror jag.


   
SvaraCitera