Aviseringar
Rensa alla

Elliot Rodgers blev utfryst och fick inte ligga )=


Ämnesstartare

han hatade väl män oxo

dödade män oxo

:'/ 


   
SvaraCitera

kakakaka: de flesta som har en skev kvinnosyn är oftast unga och osäkra.

Nej, nej, nej, nej. Det här stämmer inte alls. Självsäkra män har minst lika ofta en skev kvinnosyn som osäkra sådana. Hur ser världen ut, är den jämställd? Vilka är det som styr världen? Ja, inte är det då osäkra, unga män.

Elliot Rodgers var som Payphonepimp skriver i första hand en narcissist. Jag tror att många narcissister inspirerades av hans dåd. Sedan kan förstås osäkra, ensamma män ha lättare för att relatera till känslan av ensamhet och så vidare, men det och att inspireras till mord är två helt olika saker.

Med det sagt så förstår jag givetvis att din inledande kommentar var menad att tas med en nypa salt. Payphonepimp behöver inte känna sig kränkt.


   
SvaraCitera
Kudhos

Fasiken:
han hatade väl män oxo

dödade män oxo

:'/ 

Ja. Feministerna måste sluta ha offerkoftan på det här. Elliot var kraftigt kraftigt jätte kraftigt mentalt sjuk och han mördade män och kvinnor. Han hade problem med kvinnor, ja. Men män också. Men han var aldrig i sitt rätta sinne från dag 1. Det handlar inte om kvinnohat, patriakat och allt sånt, det handlar om att vi lever i en värld där de som behöver vården och hjälpen får den inte. Och mental sjukdom är så stigmatiserat att den som har någon mental sjukdom måste leva i skuggorna. Kvinnor ska inte hata män för detta. De ska samarbeta med män för att se till att ett dåd som detta aldrig behöver hända igen. Hans föräldrar hade försökt stoppa honom från dåd flera gånger och han var på kraftig medicinering hela tiden. Men utan hjälp är dessa människor tickande bomber. Titta på breivik. Han var så verklighetsfrånvarande han trodde att han var en hjälte för att mörda över 70 BARN. De behöver hjälp i ett samhälle som inte kastar mental sjukdom under mattan och låtsas som inget. 


   
SvaraCitera

kakakaka:

Tolkade du det aspiebokstavligt eller? .

Aspergare är ingen homogen grupp.


   
SvaraCitera