Aviseringar
Rensa alla

Förlorade min soulmate


Ämnesstartare

Hej hej! Jag har spenderat månader med vilda inte konflikter angående mitt kärleksliv, och insåg nu att det inte kommer leda nån vart. Jag behöver hjälp utifrån. 

tänkte förklara situationen lite snabbt. Jag träffade en kille i början på 2018 och föll pladask. Det var verkligen love at first sight. Vi hade ett toppen år, men sedan flyttade jag till Paris. Under det halvåret svalnade mina känslor. När jag kom hem berättade jag detta för honom, (han märkte det på mig, han förstod mig till 100% alltid) och vi bestämde oss för att försöka återfå känslorna. Efter 2 månader gav jag upp, lite för hastigt, och gjorde slut. Det tog mig en vecka innan jag låg med någon annan och nu 4 månader senare är jag helt förstörd. 

Jag tror att jag växte ifrån mig själv i Paris. Jag kom hem helt bestämd om att jag ville testa på annat än min pojkvän innan det blev för seriöst; förmodligen en vanlig tanke i mångas huvuden. Jag ångrar att jag inte tänkte igenom det mer, för jag tror faktiskt inte att jag kommer hitta någon annan som han. Trots våra bråk, och att han hade vissa saker som jag störde mig på, kan man inte bortse ifrån att vi hade personkemi. Jag har aldrig älskat någon som honom och har aldrig känt mig mer älskad heller. 

eftersom jag behandlade honom dåligt i slutet av förhållandet med att inte vara så kärleksfull osv, har jag enorma skuldkänslor. Jag tror att uppbrottet vad nödvändigt för min personliga konflikt, så jag ångrar inte det. Men jag hade kunnat ge allt för att få tillbaka honom och denna gången för all tid. Frågan är bara om det är möjligt? Hur ska jag gå tillväga? Hatar han mig? Det känns taskigt att försöka återuppta kontakten med någon man vet att man krossade rejält. Jag känner mig hemsk på många sätt och undrar om ni kan prata vett i mig.

tacksam för svar 😀
/mvh 19-årig tjej 


   
Citera

Det är inte möjligt


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Varför inte? :/ 


   
SvaraCitera

Svårt att säga om det är möjligt eller ej. Då ni testade, du lämnade honom och han blev säkert förkrossad. Men som du sa, ni hade en sån bra kemi då så varför inte testa att skriva till honom igen, försöka få igång det! Det är bättre om du ändå försöker skriva än att inte göra det alls för det finns en chans att han tycker likadant som dig! 

Om det inte fungerar så får du bara helt enkelt gå vidare, det är super tufft och det vet jag själv men så är livet ibland. Allt är inte en dans på rosor som man säger men det går över och du kommer förr eller senare hitta den där killen som är lika bra eller t.o.m bättre!


   
SvaraCitera

Även om du har behandlat han dåligt så tror jag detta är en sån där situation att om du tvekar och gör inget kommer du ångra dig resten av livet. Tror inte heller det finns något graciöst sätt att kontakta killen på utan att det är väl bara att skicka ett meddelande eller ringa och hoppas han svarar.

Lycka till bazinga


   
SvaraCitera

Förstår din situation men försök snacka med han om hur du känner, de hans som vet bäst om han vill gå vidare. Önskar dig all lycka


   
SvaraCitera

Det löser sig efter ett tag eller får du en ny chans eller ny person att lyckas med det 


   
SvaraCitera