Aviseringar
Rensa alla

Försöker att bli en bättre person, men hur?


Ämnesstartare

Hejsan!
Jag känner att jag på senare tid bara har varit ett hinder för de runt omkring mig. Men jag vill verkligen inte vara det, jag vill bli en bättre person. En person mina vänner kommer till när de mår dåligt, jag vill få andra att må bra och jag vill att de runt omkring mig ska må bättre...

Men hur? Ge mig gärna tips på hur man blir en bättre person, allting räknas, små som stora saker. Är verkligen villig att försöka era förslag.

Uppskattar allt, tack! 😀


   
Citera

Du vill va mer sympatisk alltså och det kan man visa genom att bry sig om folk, eller om småsaker och ställa frågor, visa att man bryr sig på nåt sätt(det kan variera person till person), komma ihåg detaljer om folk och alltid va öppen. Men du får va försiktigt, det är viktigt att du mår bra själv innan du börjar försöka få andra att må bra. Å andra sidan kan det va svårt att ta hand om folk och alltid finnas för dem för att du kommer märka att bara några och inte alla kommer finnas för dig och hjälpa dig när du behöver hjälp och eller mår dåligt. 


   
SvaraCitera

gå fram till människor och fråga hur de mår, försök att säga något snällt till personen


   
SvaraCitera

Jag förstår att du vill bli en bättre person, det vill alla. Men vad är det som ger dig den tanken? På vilket sätt har du varit ett hinder för andra? 


   
SvaraCitera

Betala skatt


   
SvaraCitera

Lyfta skrot löser det mesta 


   
SvaraCitera

Va dig själv 
lita på dig själv 
våga säga nej och kämpa 
ljug eller fuska inte 
skaffa bra vänner 
respektera alla yngre och äldre
ha tålamod 
lycka till Hjärta


   
SvaraCitera

Ett bra sätt att bli bättre kan vara; när du ska göra något, tänk på hur din handlande kommer att påverka andra. 
fokusera att den påverkan inte blir negativ. Du är inte tvungen att påverka andra positivt. Bara undvik det negativa. Det låter enkel men är inte det. Det krävs en stor del av disciplin. Om du har dåligt med disciplin, rekommenderar att du tränar kamp sport som Krav Maga eller liknande. 
Gå in i nåt klubben där det förekommer disciplin. Där det finns ett gemensam mål. Du kan till exempel gå till katolsk kyrka och ingå i nån grupp som arbetar i olika fältet. Det finns hundratals grupper i kyrkan över hela värden och du behöver inte ”tro” på Guden. Känner många som har bättrat sina liv där, bland annat mig själv. 


   
SvaraCitera

Bli dig själv 


   
SvaraCitera