Aviseringar
Rensa alla

Gillar jag tjejer? Bi?


Ämnesstartare

Tänker gå rakt på sak, berätta om varför jag tror att jag kanske.. gillar tjejer.

Jag går i hiphop, (dans) och det finns en tjej som går i samma grupp som mig. Hon är ganska cool, självsäker och rätt så bra på att dansa. Jag vet inte varför, men jag typ vågar inte ha ögonkontakt med henne och jag känner mig jätte blyg inför henne. Super blyg. Är egentligen en rätt så pratig tjej men jag bara blir tyst. När jag tänker på henne känner jag direkt att det bränner i kinderna (har ingen sjukdom dw lol),,, Jag liksom föreställer mig henne le, hur fin o söt hon är i mitt huvud.. och hon är fett söt när hon pratar, gillar verkligen hennes röst. Det är som att det lyser runt omkring henne och varenda danslektion tänker jag på henne non stop, hela tiden jag är där.

Känner mig totalt som en utomjording. Jag kan väl inte gilla tjejer, jag har en stor crush på en kille just nu. Ibland har jag bara fått sånna konstiga känslor, t.ex när vi hade filmkväll på skolan och jag var nära en av mina tjejkompisar (vi hade typ massage, alla tjejer på led elr nåt) och vi var nära, så nära att ja ba spontant kände för att kyssa henne! På läpparna! Det gjorde jag inte förstås, men jag ville verkligen göra det innerst inne....

Tycker typ alltid att tjejer är skitfina, uppskattar dem rejält, jämfört med vissa idioter med det manliga könet i min klass (no offense). Att gilla tjejer känns... naturligt.. på något sätt, men jag vill inte att andra ska veta om det!! jag vill inte ha dessa känslor jag vill bara vara normal usch. Det känns så jobbigt att veta, innerst inne är det något fel på mig. Jag känner mig udda och därför låtsas jag att ja inte gillar tjejer, eller gör jag ens det?? har jag blivit lurad av migsjälv? är rädd att jag hittar på mina känslor, trots att jag vet att jag inte gör det! Vet inte vad jag ska göra,,,,, gillar någon av er samma kön? Isåfall, hur visste ni om det?

Var typ lite rädd att posta detta, hjälp en liten skitunge nudå ;c

Tacksam för svar......


   
Citera

nej, var inte normal. Det är inte bra att försöka vara normal

>Det känns så jobbigt att veta, innerst inne är det något fel på mig.

det är inte fel.

>eller gör jag ens det?? har jag blivit lurad av migsjälv? är rädd att jag hittar på mina känslor, trots att jag vet att jag inte gör det!

det är inte viktigt; det är ett spektrum.

det du kan vara säker på är att det inte är fel att gilla tjejer, och då är det väl inte så viktigt om du gillar tjejer eller inte.


   
SvaraCitera

Börja prata om ämnet, Pride eller nån film du sett. Har bara hänt några gånger jag tänkt "åh" om en tjej men det har snabbt gått över. Jag tycker inte alls om tjejer, så då kanske det har vart lättare och hitta den där favoriten. Ju lika det är kanske svårare blir det att komma på. 


   
SvaraCitera

När man är ung så kan man känna sig osäker på vad man faktiskt vill. Alla funderar mycket på vad för sexualitet man har, tycker jag om killar eller tjejer eller både och? Man kan ju uppskatta någon väldigt mycket oavsett kön. Sen kan man få för sig att man gillar samma de av samma kön men så inser man att nej, det gör jag visst inte. En på mitt jobb (en man) hade levt sitt liv som gay men så kom han ut ur garderoben som... hetero. Livet kan ta sig olika former, utforska livet, det är inte värre än så. Hjärta


   
SvaraCitera

Du behöver inte sätta en etikett på det ännu. Du är ung. De flesta tvivlar på sin sexualitet nån gång i livet. En del finner att deras tvivel var rätt. En del hittar tillbaka där de var innan. Om du slutar tänka på allt detta å bara istället älskar den du älskar så kommer du helt plötsligt att hittat vad du verkligen känner utan att behövt övertänka allt.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tack för alla svaren, sötisar :^)


   
SvaraCitera

Jag är lesbisk och jag visste att jag var intresserad av tjejer, hur kommer jag väl inte riktigt ihåg, det har nog bara alltid varit så, men sen sa jag att jag var bi ett tag för att jag inte ville inse att jag inte gillade killar på det sättet typ. Men sen kändes det bara dumt när jag sa att jag var bi till någon o dom sa att jag skulle kunna ha en pojkvän nån dag men kände mig bara obekväm me att tänka på det. Sen bara sa jag till mig själv, Jasmin, du måste bara inse att du inte gillar killar och du gillar bara tjejer. Så ta det bara lugnt, stressa inte och du måste inte ha någon etikett på det, det använder jag mest för att andra ska fatta. Om du skulle vilja så dm:a mig på insta, heter Jazzief19 där 


   
SvaraCitera

Jag tycker att det låter som om du gillar tjejer, men det är bara upp till dig själv att avgöra. Om du sedan vill kalla dig bi eller inte spelar ingen roll, bara du accepterar dig själv för den du är. Det är inget fel eller konstigt eller äckligt med att gilla andra tjejer, men jag förstår att det är förvirrande när man precis har börjat hantera sånna känslor. Vill du inte berätta för andra eller komma ut så måste du inte, men jag tycker att du i alla fall ska vara ärlig med och snäll mot dig själv.


   
SvaraCitera

jag insåg inte förrän efter gymnasiet att det pirriga som jag ibland kände för tjejer var lika verkligt, lika giltigt, som det jag ibland kände för killar. Det var förresten flest tjejer som det lyste sådär runt i mina ögon, som jag så gärna ville vara med, hela tiden helst, men jag förstod inte att det kunde vara något annat än vänskap. Och under tiden gick jag och var frustrerad över att jag inte blev kär i någon kille.. 

och det blev jag till slut, nu har jag varit kär i, och tillsammans med, både killar och tjejer, och tänker att jag nog är bisexuell eller pansexuell. Men läggning eller kärlek och attraktion kan ju förändras och det viktigaste är ändå inte vilka ord vi sätter på det men att veta att det oavsett inte är fel!

Din beskrivning var så fin! Det lät för mig som du verkligen var kär i henne, och även om det är läskigt är det kanske också det värdefullaste man får uppleva!

Nu önskar jag verkligen att jag hade förstått tidigare att jag kunde vara kär i tjejer också, och att det är okej! Och jag har fått veta att en av mina tjejkompisar som alltid stått väldigt nära också var bi och visste det redan i högstadiet, jag önskar att vi hade pratat om det då! Hon känns som min syster så det är inget sånt mellan oss men det hade varit så viktigt att få dela det med någon bara. Vi ser så mycket "Hetro-propaganda" hela tiden att det är viktigt att hitta andra platser, trygga rum att få känna efter i. 

Du skrev att du inte ville att andra skulle veta om det, men jag hoppas du hittar någon du törs berätta det för! 

PS nu är jag tillsammans med en kille och vi har det riktigt fint och jag är lycklig med han men det ändrar inte på det faktum att jag också kan gilla tjejer! 


   
SvaraCitera