Aviseringar
Rensa alla

hej


Ämnesstartare

gammal tråd allt har löst sig tack endå


   
Citera
Ämnesetiketter

Du måste lära dig att prylar inte är synonymt med kärlek. Att lägga sitt människovärde i hur pass moderna prylar man har är inte något som kommer att göra din depression bättre. Prata om detta med din psykolog. Det är väl lite konstigt att hux flux ta bort alla presenter men som jag förstod det är det för att glasögonen var så dyra? Det är ju ändå förståeligt. Att endast ge små symboliska presenter är väl dessutom någonting många familjer brukar införa när barnen blivit vuxna.

Sedan kommer ingen att tacka dig för att du överansträngt dina ögon, får huvudvärk och andra bekymmer av det så försök att ha dina glasögon ändå, även om det känns jobbigt. Du är så mycket mer än ditt utseende. 


   
SvaraCitera

Så du får inga presenter för att du tycker du är ful...?


   
SvaraCitera

Men om du får av din pappa så är det väl alltid något? Det finns många som varken firar jul/födelsedag eller andra högtider. Typ Jehovas Vittnen.

Plus, ger du dina föräldrar födelsedagspresenter/julklappar? Om ja, sluta med det då om du inte får av dem. Om nej, då kanske du inte ska förvänta dig att de ska ge dig.


   
SvaraCitera

Det framgår inte av ditt inlägg hur din relation är med dina föräldrar dvs med din mamma pch pappa rent allmänt FÖRUTOM detta presentproblem. 

Själv resonerar jag som så att jag föredrar föräldrar som kan GE massor av kärlek  än föräldrar som bara kan ge massor av presenter. Kärleken är så mycke mycke mycke mer värd är massa matriella presenter. 


   
SvaraCitera