Aviseringar
Rensa alla

Inbillar jag mig?


Ämnesstartare

Hopppas att få lite svar nu! Men hur vet man om killen man dejtar är seriös eller inte? Framförallt när han både ger signaler som tyder på att han tycker om en, har känslor för en samtidigt som han verkar osäker och inte veta vad han vill och jag blir osäker om jag ska fortsätta med honom eller inte fast jag tycker om honom sjukt mycket. Kan också tillägga att vi båda är lite osäkra eftersom det känns nytt och spännande men han känns både oseriös och seriös. Vad tror ni? Eller vad ska jag göra? 


   
Citera
Ämnesstartare

Då endast han vet vad han vill så får du prata med honom om det på ngt sätt.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Det kan ju vara bra att ge det tid, och faktiskt lära känna varandra innan man går in på nått djupare, som han sa typ. Jag tycker att man bara ska se vad som händer. Umgås med han och se vad det leder till bara 🙂


   
SvaraCitera
mynona

Det är omöjligt att veta och man får göra på samma sätt som man gör när man lär känna någon för vänskap: ju mer man lär känna någon desto bättre kan man tolka den personens beteende. det gäller oavsett vilken relation man vill ha med den. så lär bara känna hn mer och försökt strunta i tolkningar fram till dess, det är allt. 


   
SvaraCitera