Aviseringar
Rensa alla

Jag är den enda av mina vänner som aldrig varit i ett förhållande tidigare. Jag har aldrig varit med om att en kille gillar mig och jag vet inte vad jag ska ta mig till längre


Ämnesstartare

Hej. Jag är en 17 årig tjej som aldrig har varit i ett förhållande tidigare. Alla mina vänner jag har är i ett förhållande nu och vart jag än är med dem så ska deras partner alltid vara med. Jag börjar bli mer och mer upprörd för detta och jag börjar nästan fundera på om det är något fel på mig.

Jag har varit kär några gånger tidigare och har haft ett stort mod för o berätta, men antingen har det slutat med att jag har förlorat en av mina bästa vänner eller så har personen haft något med HBTQ o göra som har förhindrat att vi kan bli ihop. Jag vet inte varför det ska vara så här... Mitt liv har redan varit tillräckligt hemskt med flyttar, 9 olika skolor, 7 olika familjehem och dess utom har man ju varit utsatt för vissa "olagliga" grejer...

Både jag själv och mina vänner tycker att jag har haft nog med ensamhet och nog med mobbning och jobbiga familjer. Både jag och mina vänner tycker att jag förtjänar ett förhållande eller iallafall någon som riktigt älskar mig och bara kan ligga där med mig och vara. Någon som kan riktigt ta hand om mig och ge mig ett liv jag förtjänar.

Hur kan jag bli ihop med någon? Jag har aldrig varit med om att en kille kommit fram till mig och förklarat sina känslor eller något sånt. Jag har många killar som vänner och har någon som jag just nu är kär i, men jag är för rädd att förlora honom om jag skulle berätta. Jag har för många dåliga erfarenheter och jag vet inte längre vad jag kan göra åt detta... Någon som kanske kan komma med något förslag?

Detta ämne ändrades 1 månad sedan av Sandriisen

   
Citera

me too((((((


   
SvaraCitera